Panică totală la Survivor! Elena a leşinat sub privirile tuturor, după ce…

Publicat: 16/03/2020 | 08:07

Un moment șocant o să aibă loc în ediția de marți de la „Survivor Romania”. Elena Ionescu, una dintre concurentele din echipa „Faimoșilor” a speriat pe toată lumea. Vedeta a leșinat sub privirile tuturor.

Competiția „Survivor România” este una dintre cele mai dure emisiuni din România. Concurenții trebuie să facă față provocărilor din Republica Dominicană și să se adapteze unui stil de viață destul de greu. Participanții sunt obligați să trăiască cu strictul necesar și să realizeze tot felul de probe solicitante. (CITEȘTE ȘI: ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! GRAȚIELA DUBAN ȘI ELENA IONESCU, BĂTAIE LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D?!)

Elena Ionescu se află de două luni în competiția Survivor România. Ea a încercat să facă față tuturor probelor și stilului de viață pe care trebuie să îl ducă acolo. Chiar dacă este o femeie puternică și a rezistat exemplar până acum, se pare că, vedeta a fost răpusă de condițiile grele și a clacat.

În ediția de marți, 15 martie, telespectatorii o să fi martorii unui momente tulburător. Elena Ionescu a cedat și a leșinat sub privirile tuturor. Chiar dacă toți colegii de echipă încearcă să o ajute, cântăreața a rămas inconștientă pentru câteva momente. (VEZI ȘI: PRIMELE SCENE INTIME LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D! CU CINE A FOST FILMATĂ ELENA IONESCU DE CAMERELE ASCUNSE)TR

Elena Ionescu și Grațiela Duban, ceartă la cuțite!

Elena Ionescu și Grațiela Duban au avut mai multe conflicte de când a început emisiunea. Însă, se pare că, paharul s-a umplut pentru Grațiela, care nu s-a mai abținut și lansat un atac dur la adresa Elenei.

„Te-am rugat să te prefaci că nu mă mai cunoști” , a început Grațiela.

„Totul a început de la consiliu, când între mine și Grațiela s-a iscat o ceartă de orgolii. Nu pot să o apreciez pentru piesa de teatru nereușită pe care o joacă față de mine și față de colegii noștri” ,a replicat și Elena Ionescu.

Grațiela s-a enervat și a atacat-o pe colega ei de echipă. „Te rog frumos să nu te mai bagi în seamă gratuit, cu mine. Dacă tu ai avut un conflict și cu Ruby, și cu Bogdan și cu mine…ia mai jignește-mă. Aseară ai zis că sunt o actriță proastă. În ultimul an, la câte piese de teatru ai fost?

În ultimii 2 ani, câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu? Deci, te rog frumos…Eu îmi văd de treaba mea, ca să nu iasă ceva urât.

A văzut că eu gătesc…ți-am zis că nu am nevoie de ajutor.

Nu te speli pe mâini, eu mă spăl de fiecare dată când merg la baie. În afară de Cezar, tu te-ai certat cu toată lumea” a spus Grațiela.