Panică în România! În București au fost confirmate alte 3 cazuri de coronavirus, în noaptea de luni spre marți

Publicat: 10/03/2020 | 08:43

Este din nou panică în România, căci numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește de la o zi la alta. În noaptea de luni spre marți au fost confirmate încă 3 cazuri în Capitală. 

Numărul persoanelor din România infectate cu coronavirus crește de la o zi la alta! Noaptea trecută au mai fost confirmate 3 cazuri, în București, potrivit informațiilor oferite de libertatea.ro.

Sursa citată informează că noaptea trecută, în jurul orei 1, de la stația centrală a Serviciului de Ambulanță București-Ilfov au plecat 3 ambulanțe cu personal medical echipat corespunzător, pentru a prelua 3 noi cazuri de persoane infectate cu virusul ucigaș Covid-19. „Un caz a fost confirmat la Spitalul de Urgență Sf. Ioan, un caz a fost confirmat la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, iar al 3 lea caz la Spitalul Gerota, acolo unde luni a fost confirmat cu coronavirus un bărbat de 60 de ani și care se afla internat de 5 zile”, au declarat pentru sursa citată anumite surse din cadrul Ambulanței București.

De asemenea, o altă ambulanță a plecat azi, echipată special spre Aeroportul Otopeni pentru a prelua un student sosit, ce prezenta simptome de infecție cu coronavirus. Analizele acestuia urmează să fie făcute astăzi, mai notează sursa.

La nivel mondial, coronavirusul a făcut peste 113.000 de victime și s-au înregistrat peste 4000 de decese. Următoarea țară afectată de virusul ucigaș, după China este Italia, țară care a intrat, de ieri, în carantină totală.