Panică în rândul vedetelor care au filmat recent cu Marcel Pavel! Sediul Antena Stars, închis din cauza coronavirusului! 

Publicat: 18/06/2020 | 13:34

Sediul Antena Stars a fost închis aseară din cauza coronavirusului. Decizia a fost luată după ce Marcel Pavel, confirmat cu Covid-19, a luat parte la filmările pentru o emisiune. 

După ce aseară Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, este alertă în rândul celor din televiziunea Antena Stars, dar și a vedetelor care au intrat în contact cu artistul zilele trecute. 

Solistul a participat, mai multe zile, la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, alături de Andreea Bălan, Monica Anghel, Cosmin Seleși și alte vedete. Mai multe surse au dezvăluit, pentru libertatea.ro, că toți cei care au luat parte la filmări au dorit să se testeze cât mai repede pentru coronavirus, mai ales deoarece nu s-a purtat mască de protecție. 

În urmă cu scurt timp, în presă a apărut informația că Ozana Barabancea, jurată a emisiunii, a fost la rândul ei depistată pozitiv la testul pentru Covid-19.

Sediul Antena Stars, închis aseară

Imediat ce s-a aflat că artistul a fost confirmat cu coronavirus și a fost internat la Institutul „Matei Balș”, oficialii Antenei 1 au decis ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au lucrat la proiect în acele zile vor sta în carantină 14 zile.

De asemenea, pentru că Pavel a fost prezent și la Antena Stars ca să își lanseze o piesă, sediul televiziunii a fost închis. Sursele au mai declarat că vedetele concurente la „Te cunosc de undeva!” au fost sunate astăzi pentru a li se reaminti să nu discute cu presa despre situația generată de coronavirus.