Pandemia nu se simte la Tulum, în Mexic. Loredana Groza, distracție maximă, pe mese, până în zorii zilei | VIDEO

Publicat: 06/01/2021 | 14:22

Loredana Groza, distracție pe cinste la Tulum, Mexic. Artista s-a simțit în largul său pe insula bogaților de peste ocean. Ea a dansat până dimineață, alături de prietene, dar și de posibili admiratori.

Loredana Groza petrece de aproape două săptămâni în Mexic. Vedeta a făcut revelionul la Tulum, una dintre cele mai iubite insule pentru petrecerile de lux și voia bună.

„Regina” muzicii pop din România a făcut furori pe plajele mioritice din Tulum, defilând precum o gazelă în outfit-uri sexy și costume de baie care îi evidențiau trupul bine definit la 50 de ani. (VEZI ȘI: Loredana Groza s-a întors în timp 30 de ani. Cum am filmat-o chiar când a ieșit de la salon)

Loredana Groza a petrecut noaptea dintre ani în Mexic, cu fetele

Distracție pe mese

Recent, la ultimul party la care a participat, Loredana a făcut senzație, s-a urcat pe masă și a luat artificiile în mână, dansând fără oprire, zâmbind și simțindu-se bine.

Starea de euforie a ținut până în zorii zilei, când Lori se pare că a și făcut câteva cuceriri „nevinovate”. Un tânăr brunet a abordat-o discret pe cântăreață, iar aceasta i-a acordat de îndată toată atenția. (CITEȘTE ȘI: Loredana Groza și nepotul lui Florin Salam, în tandrețuri pe scena X Factor. S-au comportat ca doi îndrăgostiți)

Loredana Groza, distracție pe mese la Tulum

Loredana Groza susține că nu a apelat la operații estetice

Aparițiile cântăreței au stârnit mereu controverse, însă Loredana Groza a declarat că ”operațiile estetice pot să mai aștepte.” Ea a dezvăluit, de asemenea, și care sunt trucurile la care apelează pentru a arăta bine. (VEZI ȘI: Loredana Groza le dă peste nas răutăcioșilor! Cum arată artista, de fapt, fără niciun strop de machiaj. FOTO)

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză».

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. 

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza într-un interviu pentru revista VIVA!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.