Pandemia l-a afectat grav! Tzancă Uraganu a recunoscut că s-a luptat cu anxietatea: ”Am apelat la specialiști”

Publicat: 24/06/2021 | 21:15

Pandemia l-a afectat grav! Tzancă Uraganu a recunoscut că s-a luptat cu anxietatea în toată această perioadă nefastă pentru toată lumea.

Pandemia de coronavirus a dat lumea peste cap. Atât din punct de vedere economic… cât și din punct de vedere mental. Din cauza restricțiilor impuse de autorități și teama de a nu contracta virusul, majoritatea persoanelor s-au confruntat cu stări de depresie și anxietate. Este și cazul lui Tzancă Uraganu.

Manelistul se simțea din ce în ce mai slăbit, nu mai reușea să doarmă și nici să mănânce. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Iar cu tratament adecvat și gândire pozitivă, Tzancă Uraganu a reușit să treacă peste starea deplorabilă în care se afla. (CITEȘTE ȘI: PETRECERE DE POMINĂ ÎN FAMILIA LUI CRISTI BORCEA! GEMENII ANGELO ȘI MELISSA AU ÎMPLINIT 18 ANI, IAR TATĂL LOR I-A SĂRBĂTORIT ÎN MARE STIL. VALI VIJELIE ȘI TZANCĂ URAGANU AU ÎNTREȚINUT ATMOSFERA)

A fost cea mai urâtă perioada din viața lui, dar mulțumește divinității pentru că a reușit să treacă peste acest obstacol și să iubescă din nou viața.

”Nu îmi mai doream nimic. Nu-mi mai plăcea nimic, nu mă mai încălzea absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit complet din toate punctele de vedere. Am apelat foarte repede la specialiști. Eu, după două luni, când am văzut că nu mai dormeam deloc, eu care dorm foarte mult, 7-8 ore…

Nu puteam să mănânc, eram supărat, agitat, slăbisem foarte mult. În timpul pandemiei, m-a luat o oboseală dintr-o dată și nu știam ce se întâmplă. Am intrat peste tot pe internet și am fost și la psihiatru și la psiholog.

 A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu mai aveam răbdare să stau la nunți, nu mă mai interesa de nimicNu există pastile pentru anxietate. Singurul mod de a scăpa de așa ceva este psihoterapia. Trebuie să mergi la terapie, la psihoterapeut. Așa cum te doare măseaua și mergi la stomatolog, așa este și în cazul anxietății. I-am zis că-i dau orice, doar să mă scape de asta. Am ținut cont de tot ce mi-a spus și în două luni deja mă simțeam mai bine, a declarat Tzancă Uraganu.

Și-a vândut unul dintre bolizii de lux

Pandemia de coronavirus a afectat și multe domenii. Iar artiștii se numără printre cei care au fost nevoiți să se reprofileze sau să facă economii. Pentru că nu mai avea concerte sau evenimente private, Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Manelistul și-a vândut Rolls Royce-ul Wraith.

Și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri și Tzancă Uraganul a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro.

Este cunoscută pasiunea manelistului pentru mașini luxoase. Tzancă Uraganul s-a lăudat cu un Lamborghini Huracan de 250.000 euro. De altfel, în 2019, el a fost văzut la bordul unui Lamborghini Aventador care costă 400.000 euro. Iar în 2017, cântărețul a anunțat că a devenit proprietarul unui autoturism BMW I8, un bolid de 130.000 euro.