Pandemia i-a afectat grav! Brigitte și Florin Pastramă își vând șaormeria. Au pus deja anunțul pe OLX

Publicat: 26/04/2020 | 20:30

Pandemia i-a afectat grav! Brigitte și Florin Pastramă își vând șaormeria. Cei doi soți au pus deja anunțul pe OLX.

La nici șase luni de când și-au deschis șaormeria, Brigitte și Florin Pastramă au pus lacătul pe ușa afacerii, din cauza pandemiei. În plină stare de urgență, cei doi soți au luat o decizie radicală!

Brigitte și Florin Pastramă își vând șaormeria. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă.

Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. (NU RATA: BRIGITTE & PASTRAMĂ AU PROPRIUL RESTAURANT, DAR ”FINANȚEAZĂ” CONCURENȚA!) Florin Pastramă cere, acum,  57.000 de euro pentru șaormerie, însă, prețul este negociabil.

”Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma.
spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Brigitte și Florin Pastramă își vând șaormeria

Pe lângă asta, cei doi închiriază și un apartament din Mamaia. Prețul este de 1500 de euro.