Pandemia de COVID-19 l-a adus la sapă de lemn. Un constănțean cere bani pentru ai fi “foot slave”

Publicat: 19/04/2021 | 16:59

Pandemia de COVID-19 a lăsat mulți români fără venituri, motiv pentru care unii ajung la gesturi disperate. Spre exemplu, un bărbat din județul Constanța a scris un anunț în mediul online prin intermediul căruia a anunțat că este gata să devină “foot slave” (n.r. sclav de picioare) în schimbul unui salariu.  

Fără să stea pe gânduri, bărbatul s-a scos, pur și simplu, la vânzare, potrivit replicaonline.ro. Pe o rețea socială, la rubrica Marketplace, acesta a anunțat, în urmă cu patru zile, că se află în cautarea de doamne și domnișoare pentru a le deveni “foot slave”.

Sclav Constanța. Caut doamnă sau domnișoară pentru a fi foot slave”, este anunțul postat de cetățeanul din județul Constanța.

Pentru termenul “foot slave” nu există o definiție oficială. Se face, însă, referire la pasiunea bărbaților față de picioarele reprezentantelor sexului frumos. Potrivit ultimelor studii, există bărbați care au o pasiune pentru membrele inferioare ale femeilor.

Aceștia obișnuiesc să sărute, să lingă și să muște degetele picioarelor, indiferent dacă partenera arată sau nu bine. Important pentru ei este să fie lăsați în pace, să-și facă de cap cu picioarele doamnelor și domnișoarelor.

Anunț incredibil pe OLX. “Vând fată de doi ani și jumătate!”

Un alt anunț făcut de un român în mediul online a ajuns în presă. La începutul lunii, cei care au accesat site-ul OLX au avut parte de o “ofertă” care, cu siguranță, i-a lăsat cu gura căscată. O copilă de doar doi ani și jumătate din Satu Mare era “scoasă” la vânzare. Prețul propus era de 2.459 de lei, cel mai probabil negociabil. Poliția a intervenit imediat.

Colegii au făcut verificări la familia indicată în respectivul anunț. Oamenii nici nu știau despre ce e vorba. Nu este vorba o familie dezorganizată, care să nu aibă grijă de copii. A fost, efectiv, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați în posesia unui telefon mobil inteligent”, a spus, la momentul respectiv, Alina Candrea, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare.