Pandemia de coronavirus nu-i dă pace lui Cristian Borcea! Milionarul, emoții mari cu tatăl și sora sa

Publicat: 26/03/2020 | 11:16

Cristian Borcea a scăpat de probleme cu legea, însă pandemia de coronavirus care a lovit România îi crează stări de neliniște. Omul de afaceri are mari emoții cu tatăl său, Stere, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Seniorul a fost internat de nenumărate ori în spital și are montate și trei bypas-uri la inimă. În plus, are artrită și a fost operat de hernie de disc.

VEZI AICI: REVOLTĂTOR: BOLNAV DE CORONAVIRUS DIN PIATRA-NEAMȚ, SCOS DIN SPITAL ÎN MAIEU, FĂRĂ IZOLETĂ ȘI LĂSAT ÎN FRIG! “POMPIERUL A REFUZAT SĂ…”

Motive sufieciente pentru Cristian Borcea să-și facă griji pentru tatăl său, având în vedere că, în această perioadă, bătrânii, în special cei cu probleme de sănătate, sunt cei mai expuși, anunță impact.ro. Milionarul are emoții inclusiv cu sora lui, Ștefania, care locuiește alături de familie într-un oraș din sud-vestul Germaniei, o zonă cu multe cazuri confirmate de coronavirus.

În aceste condiții, fostul acționar al lui Dinamo speră ca pandemia de coronavirus să ia sfârșit, iar familia lui să treacă și peste această perioadă cu bine.

CULISE. Ce au discutat Ludovic Orban și Victor Costache înainte ca ministrul să-și anunțe demisia?! Dezvăluirile făcute de GÂNDUL.RO i-au fost fatale (ex-)șefului de la Sănătate (SURSE)

A donat 100.000 de euro! Mesajul Valentinei Pelinel

De precizat că omul de afaceri este sensibil, într-adevăr, la suferința oamenilor. Alături de frumoasa lui soție, a donat 100.000 de euro către spitale, alăturându-se, astfel, lui Gigi Becali sau Andra, în același demers.

VEZI AICI: SCRIITORUL PAUL GOMA A MURIT DIN CAUZA INFECTĂRII CU CORONAVIRUS. ANUNȚUL A FOST FĂCUT DE BIOGRAFA ȘI CONFIDENTA LUI

Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.