Pandemia de coronavirus a îngrozit-o! Carmen Brumă a făcut anunțul: “Am decis să…”

Publicat: 18/03/2020 | 21:14

În România a fost decretată stare de urgență, iar pandemia de coronavirus a băgat spaima în mai toți locuitorii țării. Carmen Brumă face parte din această categorie. O prezență constantă la diverse emisiuni de televiziune, partenera lui Mircea Badea a decis să ia o pauză pe o perioadă nedeterminată.

VEZI AICI: CARMEN BRUMĂ SFIDEAZĂ VREMURILE TULBURI ȘI POZEAZĂ INCENDIAR!

Astfel, Carmen Brumă nu va mai fi prezentă în platoul emisiunilor, însă este dispusă să participe la acestea prin intermediul skype-ului sau al telefonului. Din cauza coronavirusului, vedeta a decis să se izoleze în casă până când pericolul va dispărea.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au invitat zilele acestea la diverse emisiuni de televiziune! Am decis să fiu nu prezentă  fizic, ci doar prin telefon sau Skype. Mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus în România

În urmă cu puţin timp, au fost confirmate 14 cazuri noi, după cum urmează: 7, în București, 3, în Brașov, 2, în Constanța, câte unul în Maramureș și Dolj. Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 2 ani și 57 de ani.

NU RATA: ESTE SAU NU DERANAJAT MIRCEA BADEA DE IPOSTAZELE SEXY ÎN CARE SE FOTOGRAFIAZĂ CARMEN BRUMĂ? VEDETA A DEZVĂLUIT TOTUL

Astfel, astăzi, până la ora 18:00, pe teritoriul României au fost confirmate 260 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 260 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.