”Pamela de România” e terorizată de actualul iubit! Iese din casă doar cu ”bilet de voie” + I-a cerut să…

Publicat: 04/02/2020 | 23:37

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Trașcă a ținut să arate tuturor cât este de fericită în brațele noului iubit și și-a asumat relația. Nici nu a debutat bine noua poveste de dragoste, că senzuala „Pamela de România” s-a lovit de primele probleme din cuplu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase. (CITEȘTE ȘI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA LUI…)

După ce a câștigat ”meciul iernii” cu dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, Simona Trașcă și-a asumat noua relație. Așa că, după o perioadă în care a stat singurică, faimoasa blondină poate spune acum că are iubit ”cu acte în regulă”. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL “RĂZBOIULUI” DINTRE BLONDĂ ȘI ȘATENĂ)

”După mai bine de șapte luni, timp în care am stat singură, m-am implicat într-o relație. Suntem împreună de aproximativ două luni, dar am zis să țin acest lucru doar pentru noi. Atât pot să vă spun, că a fost dragoste la prima vedere. Dacă, până acum, îmi făceam planuri, acum m-am hotărât să iau totul așa cum e. Vedem ce ne rezervă soarta. Important este că suntem fericiți și asta contează cel mai mult”, mărturisea, recent, Simona Trașcă, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de noua relație în care s-a implicat Simona Trașcă. (VEZI ȘI: UNA DINTRE CELE MAI CONTROVERSATE VEDETE TV A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ)

Probleme în ”paradis”?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, au și apărut primele dificultăți în cuplu. Din câte se pare, noul iubit al blondinei este o fire extrem de posesivă și, ca totul să fie roz între ei, bărbatul i-a trasat un set de reguli extrem de stricte vedetei. Sursele noaste susțin că aceasta ar avea interzis să stea în compania altor bărbați și n-ar ieși din casă fără așa zisul ”bilet de voie”.

”Simona nu iese din casă dacă nu are permisiunea iubitului. Mai mult, când iese cu fetele ei, dacă sunt și alți bărbați pe la masă, se ridică și pleacă. Toate vorbesc că se dedică în totalitate relației pe care o are și face orice ca să evite un eventual scandal. Cred că iubitul e extrem de gelos. Știu că iese din casă doar după ce îl anunță în prealabil. Trebuie să-i ceară «bilet de voie». S-a cumințit de când este într-o relație”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul blondinei.

Simona Trașcă, sub papucul iubitului

Mega-controversă în brigada fetelor de oraș! 

Brigada fetelor de oraș s-ar fi destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit surselor noastre, la finele lui 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar, în schimb, ”duce mult și bine”). La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi apropiat și ea de același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția. (VEZI ȘI: SUPER-VEDETA, DE NERECUNOSCUT FĂRĂ MACHIAJ…)

”S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt prietenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”, ne-au mai dezvăluit sursele din apropierea divelor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)