Pamela Anderson s-a măritat cu bărbatul pe care l-a întâlnit în urmă cu 30 de ani! E celebru și a regizat filmul…

Publicat: 21/01/2020 | 23:40

Pamela Anderson bifează a cincea căsătorie! Actrița de 52 de ani care a devenit celebră cu serialul ”Baywatch”, unde a avut un rol principal, și-a reîntâlnit bărbatul alături de care a avut o relație în urmă cu 30 de ani.

Este vorba de regizorul Jon Peters, 74 de ani, cel care a produs filme precum ”Superman”, „Flashdance” şi „A Star Is Born”.

Ceremonia a fost discretă, organizată în Malibu, scrie The Hollywood Reporter. Ea și Peters au început să se întâlnească anul trecut, după ce blonda s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami. Cei doi se află la cel de-al cincelea mariaj!

Pamela Anderson a avut o ultimă relație de lungă durată cu Adil Rami, un jucător de fotbal cunoscut. Pamela Anderson a declarat atunci când s-a despărțit de jucătorul de fotbal că a fost violent.

„Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău, fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui. A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el”, a spus atunci Pamela Anderson.