Palmares impresionant pentru Alex Velea! Cu câte femei a făcut amor, înainte de a fi cu Antonia: „Eram înnebunit”

Publicat: 28/02/2021 | 21:51

Alex Velea și Antonia au o frumoasă relație și doi copii împreună. Sunt fericiți unul lângă altul și am zice că artistul nu și-ar mai putea dori nimic, având în vedere faptul că Antonia este o femeie extrem de frumoasă. Și se pare că avem dreptate, căci de când formează un cuplu, Alex Velea s-a cumințit, deși palmaresul lui de cuceritor este unul de-a dreptul impresionant. 

Alex Velea a fost un adevărat cuceritor! Înainte de a se cupla cu Antonia, artistul a făcut amor cu nici mai mult, nici mai puțin de 50 de femei. Da, ați auzit bine!

Acum ceva timp, Alex Velea a vorbit fără perdea despre perioada în care își dorea să aibă cât mai multe femei lângă el și susținea că era de-a dreptul înnebunit de domnișoare. De asemenea, Alex Velea a povestit și care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex.

”Pe la 18-20 de ani eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete. Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, nu voiam o relaţie stabilă sau o familie! Cel mai ciudat loc unde am făcut sex a fost curtea şcolii”, mărturisea Alex Velea cu mai mult timp în urmă, pentru wowbiz.ro.

Alex Velea și Antonia, amor fără perdea

La fel de sinceră ca iubitul ei, Antonia a vorbit despre partidele de sex dintre ea și Alex Velea. Artista a mărturisit că a stat aproape doi ani fără să facă amor, după divorț și că atunci când face sex și are orgasm, scoate sunete de animal.

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.