Pacientă infectată cu coronavirus, dezvăluiri-șoc din spital: ”Am crezut că înnebunesc”

Publicat: 15/03/2020 | 11:56

Coronavirusul a creat panică în tăată țara! Numărul persoanelor infectate cu virusul ucigaș crește îngrijorător și a ajuns la 123. O femeie infectată cu coronavirus a făcut dezvăluiri șoc din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Femeia de 74 de ani a fost infectată de tânăra din Petroșani care s-a plimbat prin mai multe spitale, fără să le spună medicilor că a fost în Italia. Aceasta susține că se află în același salon cu o altă pacientă infectată cu virusul ucigaș, care are probleme mari, iar cadrele medicale nu se interesează de starea sănătății ei. (CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ DIN ITALIA A FILMAT CUM SE FACE TESTUL PENTRU CORONAVIRUS. PRIN CE TREC, DE FAPT, OAMENII! VIDEO EXCLUSIV)

„M-a pus într-un salon cu o bolnavă care e paralizată. Se târăște, cade, face pe ea, urlă, strigă și așa mai departe. Am 74 de ani. Sunt cardiacă, am avut câteva accidente vasculare. Și eu mă chinui cu ea, toată ziua. Am crezut că înnebunesc. Eu trebuie să o spăl, eu trebuie să o schimb, că nu vine nimeni. Și nu mai pot. Eu trebuie să o hrănesc, să-i dau mâncare, să-i dau medicamente, eu să o schimb, eu să o spăl.

Nu vine nimeni. Vine dimineață doamna doctor în vizită cu un asistent și până seara, după-masă nu vine nimeni. Degeaba sun, că nu vine. Ne-a lăsat un telefon să sunăm dacă sunt probleme în salon. Și am sunat și acum după-masă, pe seară, am sunat de nu știu câte ori să trimită pe cineva, că nu mai pot”, a spus femeia de 74 de ani, plângând, la Antena 3.