(P) Se caută încă 6 români care să joace gratis poker în Las Vegas cu șansă la 888.888 USD

Publicat: 22/01/2020 | 16:17

Cei care au savurat divertismentul de calitate oferit de show-urile TV din campania Road to Vegas au acum noi șanse de a face parte din show! Grație interesului foarte mare al românilor pentru participarea la turneele online de calificare și pentru urmărirea emisiunilor de poker transmise la B1 TV, organizatorii – 888poker și PokerFest România – au decis prelungirea campaniei cu încă șase săptămâni. Pentru pasionații de poker, acest lucru înseamnă nu doar dublarea campaniei inițiale, ci noi șanse pentru a se bucura de joc într-un show TV și chiar de joc în Las Vegas, cu un pachet complet oferit de organizatori. Un alt „mic” detaliu: în Orașul Luminilor se joacă pentru 888.888 de dolari, sumă garantată la turneul WSOP 2020 Crazy Eights!

„Pokerul este un joc iubit de tot mai mulți români, iar noi ducem acest joc la rang de spectacol. Românii au șansa de a juca la nivel mare pe mai multe „scene” în campania organizată de 888poker și PokerFest România: mai întâi online, apoi într-un show TV de mare audiență, iar în final în Las Vegas, la una dintre cele mai importante competiții de poker din lume. Aventura începe cu un tichet online de doar 10 USD și poate continua până la cote fabuloase. Premiul de 888.888 de dolari este o tentație uriașă, iar noi facilităm jucătorilor de poker chiar și amatori, accesul în această lume a jucătorilor de top. La masa de poker, totul este posibil, cu abilități și inspirație, oricine poate ajunge la rezultate impresionante”, subliniază organizatorii Road to Vegas.

La fel ca și în edițiile precedente, mecanismul fiecărei etape noi include joc online pe 888poker, calificare în finala de la TV, apoi joc în formulă de 7 (6 jucători calificați online plus o vedetă selectată de organizatori). Noile finale transmise la B1 TV sunt programate pe datele de 23 și 30 ianuarie, precum și pe 6, 13, 20 și 27 februarie 2020. În fiecare săptămână de turneu online, cei 6 jucători care ajung să joace în finala televizată împart garantat un premiu de 5000 USD. Apoi, jucând de la egal la egal, au șansa de a câștiga etapa și de a primi astfel un premiu și mai consistent: bilete de avion pentru Las Vegas, cazare și tichet de joc în $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em la WSOP 2020.

În urma campaniei derulate de 888poker și PokerFest România, în total vor fi de fapt 13 jucători români la Las Vegas (26-27 iunie 2020) pentru că un tichet va ajunge la campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental Hotel București.

Show-ul Road to Vegas aduce la TV inclusiv vedete apreciate de români în spațiul public, puse în ipostaza de a juca poker alături de jucătorii calificați în turneele online. O prezență aparte a fost Sebastian Filcea (cunoscut publicului drept Flick, domnul Rimă), care a reușit chiar să câștige ediția TV în care a jucat! Acum, un alt nume foarte cunoscut din mass-media prezent într-o astfel de finală televizată este Mihai Morar, host de radio și TV. Distracția este garantată la cel mai înalt nivel, se așteaptă adrenalină transmisă publicului, momente de spectacol intens. În alte ediții vor fi prezente reprezentante ale genului feminin, tot din lumea mondenă: Oana Radu, Anda Adam, Amma, Roxana Nemeș, Silvia Popescu și Otniela.

 

 

 

.