(P) Loredana Chivu vorbește cu modelele Rich Girls Studios despre bărbați și relații!

Publicat: 09/03/2020 | 18:38

Loredana Chivu a revenit în studio-urile Rich Girls pentru a discuta cu modelele despre relații sentimentale, bărbați și cât de dificil este să menții o relație atunci când ești persoană publică.

La doi ani de la prima vizită la Rich Girls Studios, Loredana a acceptat o nouă invitație din partea modelelor care lucrează aici. Și ce moment putea fi mai potrivit decât începutul lunii martie, în săptămâna dedicată femeilor. Printre subiectele abordate s-au numărat independența financiară, obiectivele din 2020 și, desigur, bărbații și latura sentimentală.

Loredana a amintit despre fostele sale relații

Frumoasa blondă a vorbit cu modelele Rich Girls Studios despre provocările pe care o femeie care este independentă financiar le întâmpină atunci când intră într-o relație.

Fără să le sfătuiască pe fete să caute bărbați cu bani, Loredana le-a povestit că printre relațiile pe care le-a avut, ea a fost implicată și într-una în care era o diferență de natură financiară între ea și fostul său iubit, relație care nu a putut dura tocmai din cauza faptului că aceste diferențe au dus la discuții în contradictoriu și la inevitabil la despărțire.

Să cauți un bărbat cu bani sau o carieră?

Recomandarea Loredanei atât pentru modelele Rich, cât și pentru fetele care o urmăresc pe rețelele de socializare a fost ca tinerele să se concentreze pe cariera lor și să se dezvolte profesional pentru a-și obține independența financiară.

Blonda este de părere că atunci când din punct de vedere financiar ai libertatea pe care ți-o dorești, nu depinzi de niciun bărbat, poți face alegeri potrivite și poți ieși fără constrângeri din relații care nu îți fac bine sau nu te lasă să te dezvolți, atât personal, cât și profesional.

Obiectivele pentru 2020

Loredana Chivu crede în setarea unor obiective și în perseverența cu care urmărești îndeplinirea acestor obiective. Printre obiectivele pe care le are de bifat în acest an se numără și o nouă mașină deoarece Loredanei îi place să conducă și se simte bine la volan.

Totodată, le-a recomandat modelelor Rich Girls Studios să își stabilească obiectivele, precum și o strategie pentru a le îndeplini. Loredana consideră că este înțelept să investești câștigurile obținute în business-uri care să îți aducă profit pe termen lung.

În vizită pentru a doua oară la studio-urile Rich Girls, Loredana Chivu s-a simțit confortabil la luxosul sediu Rich Girls Studios de la Piața Victoriei în compania modelelor, cărora le-a împărtășit sfaturi de carieră, relații și branding personal.

Rich Girls Studios este cel mai premiat studio de videochat la nivel internațional, cu un sistem de training performant care a obținut cele mai prestigioase premii la evenimentele din industrie. Modelele au parte de cel mai mare procent de pe piață, servicii de înfrumusețare gratuite și multe alte beneficii.