Ozana Barabancea și-a dat în judecată propria firmă. Una dintre mize: un Peugeot 407, luat în leasing

Publicat: 13/04/2021 | 23:30

Criza provocată de pandemia de COVID-19 i-a afectat inclusiv pe artiști, iar Ozana Barabancea a recurs, recent, la un gest surprinzător. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a demarat procedura de faliment a uneia dintre firmele pe care le deține, care a mers pe pierdere în ultimii ani. În continuare, vă prezentăm, în exclusivitate, toate detaliile.

Ozana Barabancea dă semne că a fost și ea afectată de pandemia de COVID-19, motiv pentru care s-a văzut nevoită să ia o decizie surprinzătoare pentru mulți. Potrivit surselor noastre, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a înregistrat, la Tribunalul București, o acțiune împotriva propriei firme, Ozana Media SRL, vizând falimentul.

Ozana Media SRL, pe profit doar doi ani

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ozana Media SRL, firmă unde artista este asociată cu 100%, ar fi avut profit doar doi ani, 2012 și 2013, ulterior societatea înregistrând pierderi. Înființată în urmă cu aproximativ 13 ani, compania, ce are ca obiecte de activitate interpretarea artistică și spectacolele, nu mai reprezintă o prioritate pentru Ozana Barabancea, fapt ce a determinat-o să solicite procedura de faliment. La fel, de altfel, ca și ANAF.

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”

Miza acțiunii demarată de Ozana Barabancea o reprezintă inclusiv un Peugeot 407 Executive, cumpărat de artistă în leasing. Ar fi rămas fără acesta după ce nu și-ar mai fi plătit ratele timp de șase luni. În prezent, se mai așteaptă “dovada radierii autovehiculului şi dovada arhivării documentelor”, pentru ca procedura de faliment să ajungă în punctul final.

În plus, s-a ajuns până aici și pentru că Ozana Barabancea susține că ar fi împrumutat firma cu bani. Artista nu ar fi dispusă ca doar ANAF și unitățile bancare să intre în posesia bunurilor societății, își dorește să ajungă și ea la masa credală.

Ce spune legea

Art. 66 Cererile introductive | Lege 85/2014

Debitorul aflat în stare de insolvență este obligat să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor prezentei legi, în termen de maximum 30 de zile de la apariția stării de insolvență. La cererea adresată tribunalului va fi atașată dovada notificării organului fiscal competent cu privire la intenția de deschidere a procedurii insolvenței. (VEZI ȘI: JURATA DE LA ANTENA 1 A POSTAT MAI MULTE FOTOGRAFII MODIFICATE: „AȚI UITAT UNA FĂRĂ FILTRU”)

Dacă la data expirării termenului prevăzut la alin. (1) debitorul este angrenat, cu bună-credință, în negocieri extrajudiciare pentru restructurarea datoriilor sale, acesta are obligația de a adresa tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor prezentei legi, în termen de 5 zile de la eșuarea negocierilor”, potrivit site-ului lege5.ro

Ozana Barabancea, război în instanță și cu fostul soț

Ozana Barabancea a divorțat de pianistul Sorin Terinte de aproximativ 17 ani. Nu și-a încheiat, însă, socotelile și au ajuns din nou în fața magistraților. Jurata de la “Te cunosc de undeva” s-ar fi supărat pe ex-partenerul de viață din cauza pensiei alimentare pentru cei doi copii și l-a chemat în fața instanței de judecată.

În august 2020, Ozana Barabancea a deschis împotriva lui Sorin Terinte, la Judecătoria Sectorului 3 din București, o acțiune al cărei obiect era “pensie întreținere”. Însă, la câteva săptămâni distanță, judecătorii au admis lipsa calității procesuale a Ozanei Barabancea. Din câte se pare, vedeta nu ar fi fost îndreptățită, în totalitate, să deschidă această acțiune în instanță.

(CITEȘTE ȘI: OZANA BARABANCEA, HĂRȚUITĂ PE INTERNET! ARTISTA A CERUT AJUTORUL POLIȚIȘTILOR: “TOȚI VOR RĂSPUNDE ÎN FAȚA LEGII”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.