Ozana Barabancea, luată la mișto după ce a făcut exces de Photoshop: „Să ne băgăm cracii, zici că e din filmele horror.” Imaginea cu care i-a îngrozit pe urmăritori!

Publicat: 12/08/2020 | 12:32

Ozana Barabancea le-a dat un motiv serios de amuzament urmăritorilor săi de pe Instagram, după ce a postat o fotografie mult prea editată. Se pare că vedeta a cam făcut exces de Photoshop și FaceApp, iar acest lucru nu a rămas netaxat!

Urmăritorii Ozanei Barabancea tună și fulgeră și se prăpădesc de râs după ce vedeta Antenei 1 a postat pe contul ei de Instagram o fotografie mult prea modificată.

Mai exact, Ozana Barabancea a făcut exces de Photoshop și FaceApp și și-a modificat extrem de mult trăsăturile feței. Atât de mult, încât cea din fotografie nici măcar nu mai semăna cu ea, iar urmăritorii săi au observat imediat acest lucru.

„Ploaie” de comentarii amuzante la adresa fotografiei Ozanei Barabancea

Așa cum vă spuneam, internauții n-au rămas indiferenți și au lansat o ploaie de comentarii la postarea Ozanei Barabancea, care mai de care mai amuzante. Redăm, mai jos, câteva dintre ele. Atenție, imaginația românilor nu are limite și urmează hohote de râs!

„Casper, tu ești? / Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”. Fac referire strict la aceasta fotografie, fără faceapp era perfect ? / Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare ?? / Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic sa te iubesti si sa te arăți exact asa cum esti tu pentru ca esti FRUMOASĂ fără faceapp❤️ / Sa ne bagam cracii ….zici ca e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? ??? / Ai înnebunit și tu cu photoshopul ???doamne ??? / Doamne, te vezi Chucky / ????asa edit…Ozana ti a trecut vremea, nu te mai edita ca nu ai o limita se vede?” sunt câteva dintre comentariile amuzante pe care le-a primit Ozana Barabancea, după ce a postat fotografia cu pricina.

Citește și...