Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și…” + Prima declarație a artistei

Publicat: 18/06/2020 | 13:25

Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel. În prezent, cântărețul se află internat la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” după ce, seara trecută, a fost depistat pozitiv cu boala rară din China. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” a fost sunată și a făcut prima declarație despre diagnosticul pus de medici. În același timp, vedetele de la Antena 1 sunt în stare de alertă.

Citește și: Decizia luată de Institutul “Matei Balș” la scurt timp după internarea lui Marcel Pavel! Artistul este infectat cu coronavirus

Ozana Barabancea, depistată cu SARS-CoV-2: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și…”

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Contactată de reporterii publicației Gândul, Ozana Barabancea a spus sec: Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Nu rata: Prima reacție a medicilor de la “Matei Balș” despre starea lui Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2)

Marcel Pavel se numără printre celebritățile care au acceptat provocarea din noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar el a filmat zilele trecute alături de toți cei din staff-ul show-ului de la Antena 1.

Află și: Panică în rândul vedetelor care au filmat recent cu Marcel Pavel! Sediul Antena Stars, închis din cauza coronavirusului

Surse din cadrul postului de televiziune au dezvăluit că șefii le-a recomandat angajaților emisiunii să se testeze preventiv. Printre aceștia se numără și Andreea Bălan, care ar fi primit deja un rezultat negativ la teste.