Otniela, schimbare de job! Ce proiect nou pregătește blondina

Publicat: 19/02/2020 | 19:10

Otniela Sandu a atras atenția publicului prin apariția la emisiunea „Ferma”. Atitudinea pozitivă, vibe-ul bun și asemănarea cu artista internațională, Shakira au făcut-o pe Otniela să atragă toate privirile și să rămână în mintea telespectatorilor.

Otniela a absolvit Facultatea de Jurnalism, iar apoi a început o carieră de make-up artist, unde s-a făcut repede remarcată. Însă blondina și-a dorit mereu să fie actriță. A mai cochetat în trecut cu actoria, dar acum s-a pus serios pe treabă.

În prezent merge la cursurile de actorie predate de Lucian Papadopol, Dragoș Bucur și Cristian Băbuța, unii dintre cei mai apreciați oameni din domeniu. Conform verdict.ro, Otniela deja a făcut primul pas spre cariera de actriță pe care o visează. Ea a primit un rol în noul proiect a lui Iura Luncașu, numit „Investitorii”.

„Deja se știa că eu asta îmi doresc să fac, am tot spus, am fost și la casting-uri, plus alte mici proiecte de actorie. Propunerea a venit la momentul potrivit, în situația potrivită și atunci am avut parte din rolul ăsta”, a povestit Otniela pentru verdict.ro.

Se pare că Otniela a luat rolul din prima, iar personajul pe care îl interpretează i se aseamănă puțin. „Este cumva ceva ce nu aș face eu, sunt cumva două bucățele, prima parte e mai aproape de cum sunt eu, iar a doua nu prea. A fost totul o provocare pentru că a fost la un al nivel.”, a mai declarat ea.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU OTNIELA