Otniela l-a flituit la un party din lumea bună pe ex-iubitul celebru al Andreei Raicu!

Publicat: 10/12/2019 | 22:38

În urmă cu aproximativ o lună, vă dezvăluiam în exclusivitate, AICI, că playboy-ul Horia Tecău a „divorţat” de manechina Natalia Borges, unele dintre motive fiind gelozia şi distanţa. Tenismenul este foarte discret când vine vorba de viaţa personală. După relaţia pe care a avut-o cu Andreea Raicu, nu s-a mai afişat în public cu nicio femeie, până la frumoasa braziliancă. (CITEȘTE ȘI: Horia Tecău și-a făcut iubită un topmodel brazilian)

Din păcate, fericirea a durat cât o „iubire de-o vară” şi cei doi şi-ar fi spus Adio. Chipeşul sportiv nu ar pierde însă timpul şi ar încerca să-şi găsească jumătatea. Şi nu, nu pe terenul de tenis, ci la petrecerile organizate în Capitală. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, l-a întâlnit pe Horia, în timp ce părea că încearcă să o „cucerească”, pe ringul de dans, pe nimeni alta decât Otniela Sandu, cunoscută pentru participarea la emisiunile „Supravieţuitorul” şi „Ferma”. (VEZI AICI: Otniela și Otilia au făcut un show super-sexy în ”Fermă”)

Succesul s-a lăsat așteptat…

Fostul iubit al Andreei Raicu a fost prezent alături de mai mulţi prieteni, vineri seara, la o petrecere care a avut loc la Cercul Militar Naţional. La fel şi Otniela, care a venit însoţită de o bună prietenă. La un moment dat, după câteva ore bune de socializat cu diferite persoane, şi după câteva pahare, Horia şi-a luat inima în dinţi şi a abordat-o pe blondină.

Ba cu un zâmbet, ba cu o vorbă la ureche şi chiar cu câteva mişcări de dans, sportivul nu a părut să aibă, totuși, prea mare succes la sexoasa Otniela. Reţinută, frumoasa de la „Ferma” părea să refuze politicos orice încercare a tenismenului.

Nu ştim ce anume a făcut-o pe blondină să îi acorde atât de puțină atenție unuia dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi tenismeni din România, însă e clar că se mai întâmplă şi astfel de situaţii.

Otniela l-a „flituit” pe Horia Tecău

Gelozia şi distanţa i-ar fi despărţit

Horia Tecău și Natalia Borges au ”divorțat”. Motivul despărțirii celor doi ar fi gelozia care ar fi intervenit în momentul în care tânăra braziliancă a decis să se implice în mai multe proiecte de modeling. Se pare că jucătorul de tenis nu s-ar fi împăcat cu ideea că Natalia Borges este un model de succes și, uneori, este nevoită să pozeze provocator.

Mai mult decât atât, după producerea ”divorțului”, Horia Tecău a devenit mult mai rezervat în aprecierea fotografiilor pe care Natalia le postează pe conturile ei de pe site-urile de socializare. Sportivul nu mai e așa darnic cu „like”-urile și apreciază doar pozele în care aceasta apare în ipostaze… decente. (NU RATA: DOUĂ VEDETE DE TOP SI-AU SPUS „ADIO” CÂND TOATĂ LUMEA SE ASTEPTA LA O NUNTĂ)

Horia Tecău s-a despărţit de Natalia Borges

Cine este Otniela Sandu și cu ce se ocupă

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii „Ferma”. De când a apărut la TV, Otniela Sandu a stârnit anumite controverse, dat fiind că nimeni nu înţelegea ce se întâmplă între ea și Vali Bărbulescu.

Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în «pauzele de publicitate», organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Horia Tecău a încercat să o „cucerească” pe Otniela, la o petrecere

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)