Otilia Bilionera, supusă unei intervenții dureroase: „Am mers la niște specialiști …”

Publicat: 11/04/2021 | 12:00

Otilia Bilionera este foarte atentă la imaginea ei și tocmai de aceea, face tot ce poate să arate bine. Din acest motiv, în ultima perioadă, artista a luat o decizie legată de corpul ei. 

Cântăreața a decis că e momentul să renunțe la unul dintre tatuajele pe care și le-a făcut în trecut. Nu avea vreo legătură cu vreun fost partener, ci era ceva ce nu o mai reprezenta. Astfel, cântăreața și-a luat inima în dinți și a decis să apeleze la cei mai buni specialiști în domeniu pentru ca totul să fie făcut ca la carte. În plus, artista susține că dacă în trecut îi plăceau tatuajele, acum, nu știe dacă își va mai face vreo unul.

CITEȘTE ȘI OTILIA BILIONERA, DECLARAȚII DESPRE CĂSĂTORIE ȘI COPIL: „NU ÎMI PUN PROBLEMA SĂ ÎL LAS VREODATĂ CU BONE”

Otilia: „Simțeam că nu mă mai reprezintă”

”Nu  îmi plăcea, așa că, după ce m-am gândit bine, am mers să îl scot, definitiv, de pe pielea mea. Îmi plac tatuajele, dar acela simțeam că nu mă mai reprezintă. Nu știu dacă îmi voi mai face alte tatuaje în viitorul apropiat, asta rămâne de văzut.

Am mers la niște specialiști în scoaterea tatuajelor definitive, se face cu laser, a durat puțin, dar a meritat, nu mai am nicio urmă în acest moment pe locul în care era tatuajul acela”, a declarat Otilia Bilionera pentru Wowbiz.

VEZI ȘI OTILIA BILIONERA, ÎN PLIN SCANDAL CU FOSTUL IMPRESAR „VOM VEDEA LA TRIBUNAL CINE ARE DREPTATE”

Sursă foto: instagram.com/otilia.official/