Orice bărbat ar trebui să cunoască aceste 5 idei vestimentare pentru iarnă

Publicat: 09/12/2019 | 11:55

În sezonul rece 2019-2020 se poartă în special îmbrăcămintea stratificată, care protejează perfect corpul de capriciile vremii, prin izolația creată de stratul de aer, ce se menține între articolele de îmbrăcăminte.

Stratificarea poate fi o propunere complicată atunci când vine vorba despre alegerile de îmbrăcăminte, dar, pe de altă parte, poate crea un stil extrem de cool, senzațional în materie de modă la bărbați.

Aspectul stratificat este mult mai relaxat

Dacă privești spre stilul actorului Justin Theroux  pe Instagram, vei vedea că se îmbracă foarte elegant și modern. Are numeroase haine printre care se numără blugii skinny, jachetele din piele de culori diferite (negru, gri, portocaliu), tricourile super elegante, la care poartă diferite modele de ghete și cizme din piele, cu un design interesant.

Actorul preferă mai ales piesele vestimentare negre și îmbrăcămintea stratificată. El optează pentru diferite texturi, combină geaca din piele cu hanorac și tricou, sau geaca din piele cu tricou și pulover.

Ghete ultra moderne

Actorul Michael B. Jordan poate fi un exemplu de stil pentru bărbați, în această iarnă. Stilul său vestimentar este cool, mereu în tendințele modei. El poartă tricou negru, hanorac cu glugă și închidere cu fermoar în față, pantaloni negri, geacă voluminoasă, iar ca încălțăminte adidași sport ultra moderni sau ghete de iarnă.

Stilul cool și lipsit de griji

Și actorul Ryan Reynolds impresionează de fiecare dată prin stilul și abordarea sa în materie de modă. El alege diferite jachete, cămăși, tricouri, dar și costume elegante. Preferă încălțămintea sport, adidașii dar și ghetele în diferite variante. Ryan Reynolds spune că nu este neapărat nevoie să cheltui mulți bani pentru a fi bine îmbrăcat, dar este bine să optezi pentru articole de calitate, confortabile.

El este adeptul termenului „nonchalance” din franceză, de a fi degajat și lipsit de griji prin imperfecțiune. Deseori îl poți vedea purtând o cămașă descheiată la gât, sub care are un tricou alb. El poate fi văzut în costume colorate (bleumarin, grena), sau în haine în stil casual. Poartă frecvent ghete, adidași sau alte modele de pantofi sport.

Actorul recomandă bărbaților să cumpere haine care se pot folosi la diferite ținute, pentru că astfel ei vor putea să-și construiască garderoba pe termen lung. În ceea ce privește încălțămintea, el pune accent pe calitate și produse premium. El poartă de exemplu la pantaloni gri și geacă albastră, ghete din piele de căprioară.

Blugi, ghete sau cizme Timberland

Pentru a avea un stil cool, este suficient să porți îmbrăcăminte stratificată, accesorizată cu ghete de brand Timberland. Pe Pinterest și Instagram poți vedea multe vedete care poartă la ținutele vestimentare, ghete și cizme Timberland, de exemplu la blugi skinny sau alt tip de pantaloni cool. Lewis Hamilton cumpără mereu ghete de la acest brand; despre el se spune că este foarte pretențios când vine vorba despre stil și ținute vestimentare.

Și vedetele hip-hop-ului sunt fani Timberland. Se poate observa asta la Kanye West, care are o ținută casual, cu geacă, tricouri și blugi, la care poartă cizme Timberland, în care se simte foarte confortabil. Astfel de ghete sunt preferate chiar și de femei la ținute casual: Rihanna, Jennifer Lopez.

Geacă pentru piloți și ghete Derby

O altă vedetă care reprezintă un exemplu de stil în modă, este rapperul Donald Glover. El se remarcă prin talent, dar și prin garderoba sa faimoasă. Are un stil foarte interesant, care atrage atenția imediat. De exemplu, poate fi văzut în geacă groasă tip aviator, din piele, care este în stilul îmbrăcămintei pentru piloți. Aceasta este groasă, confortabilă, îl ajută să reziste la vântul puternic și temperaturile scăzute. El poartă și pantaloni de tip blugi skater, căciulă din blană, ghete din piele în stil Derby care au o nuanță ca de ciocolată.

În anul 2019, se vede clar faptul că bărbați sunt interesați de tendințele modei în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte. Deși se spune că asta este pasiunea femeilor, iată că bărbații demonstrează că moda este și o ocupație masculină. Asta se explică prin faptul că oamenii s-au convins că este necesar să fii la modă, dacă vrei să devii mai atractiv. Din acest motiv, bărbați respectă tendințele actuale ale modei și astfel au mai mult succes, decât oamenii obișnuiți, care nu se îmbracă în trend.

Prin urmare, după cum ați observat din cele prezentate, multe vedete vor să cunoască cele mai noi tendințe ale modei și în materie de încălțăminte, pentru a ști ce să poarte la ținutele lor de zi cu zi, sau în diferite ocazii.