Orgie sexuală desfășurată în fața unui spital. Polițiștii au intervenit imediat 

Publicat: 15/12/2020 | 14:29

 

În plină pandemie de coronavirus, polițiștii belgieni au oprit, din nou o orgie sexuală. Se întâmpla la 2 km de Luxemburg, iar participanții erau veniți din Franța. 

Polițitii belgieni au fost sesizați cu privire la faptul că în interiorul unei case din fața unui spital are loc o petrecere la care participă mai multe persoane. În momentul în care au ajuns la fața locului, oamenii legii au constatat că la party erau prezente mai mult de 50 de persoane. Participanții erau veniți din Franța și astfel au încălcat regulile carantinării aflate în vigoare în Belgia.

Petrecăreții erau îmbrăcați sumar, sau chiar dezbrăcați și erau invitații unei franțuzoaice. Femeia împlinea 28 de ani, prilej cu care a închiriat o vilă în Belgia și a dat o petrecere „all inclusive” cu băutură la discreție, dar și cu servicii de escortă, potrivit The Brussels Times.  Pentru a avea acces la acest „eveniment” cei interesați au scos din buzunar 250 de euro. Însă, au mai fost nevoiți să scoată încă 250 de euro, căci atât i-a ajuns amenda primită.  O persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de protoxid de azot (gaz ilariant) și alte droguri.

VEZI ȘI: ” POVESTEA ÎNGROZITOARE A FETEI VIOLATE DE TATĂ PENTRU CĂ „VOIA SĂ O PREGĂTEASCĂ PENTRU VIAȚĂ

Membru al Parlamentului European, prins în timpul orgiei de acum două săptămâni

Jozsef Szajer, membru al Parlamentului European din 2004, membru al FIDESZ, partidul de guvernământ din Ungaria a fost prins de poliţie în timp ce încerca să fugă, pe acoperișt,  de la o orgie sexuală. Orgia sexuală la care s-au consumat droguri se desfășura într-un apartament din Bruxelles.

În urma acesui incident, a recunoscut că a participat la orgia respectivă și și-a anunțat demisia din Parlamentul European și retragerea din viața politică. Dar, a infirmat că ar fi consumat droguri.

„Nu am consumat droguri, am propus poliției să mi se facă imediat un test, dar nu a fost cazul. Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum. Am dat poliției o declarație legată de acest lucru. Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancțiunile”, a afirmat politicianul.

CITEȘTE ȘI: „SOȚIA LUI OZZY OSBOURNE, DIAGNOSTICATĂ POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS. CARE ESTE STAREA EI DE SĂNĂTATE