Ordonanța Militară 4: Ce va apărea la fiecare intrare în bloc, începând din 31 martie 2020

Publicat: 29/03/2020 | 21:41

În contextul epidemiei de coronavirus din România va intra în vigoare ordonanța militară 4, din data de 31 martie 2020. Ion Marcel Vela a anunțat, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la sediul MAI, care sunt noile reguli impuse de autorități. 

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a oferit detalii despre noile reguli impuse în ordonanța militară 4, în contextul epidemiei de coronavirus.

Pentru protejarea cetățenilor, în toate scările de bloc, Vela a anunțat că vor fi montate dispozitive speciale de dezinsecție și dezinfectare.

„Am stabilit să fie montate dispozitive de dezinsecție și dezinfectare la toate scările blocurilor” a spus Ion Marcel Vela, la sediul MAI. De asemenea, Ministrul Afacerilor Interne vine și în ajutorul mass-mediei și a transmis următoarele:

„Mesajele de utilitate publică pot fi mediatizate și se vor adăuga ca timp suplimentar spațiului alocat pentru publicitate, intenționând să nu afectăm veniturile și resursele financiare pe care instituțiile media le realizează în calupurile publicitare aprobate de CNA” a mai spus Vela, în conferința de presă.