Opulență la parastasul lui Fane Spoitoru. ”Așa îi plăcea lui! Era ca un Rege…”

Publicat: 25/02/2020 | 23:32

Au trecut patru ani de când faimosul Fane Spoitoru nu mai este printre noi. Văduva legendarului interlop și fratele acestuia, Migdal, au organizat un parastas de cinci stele pentru a cinsti memoria acestuia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase.(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL LUI RĂZVAN CIOBANU IUBEȘTE (DIN NOU) LA NICI UN AN DE LA MOARTEA DESIGNERULUI?! AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PRÂNZUL INTIM CU UN ALT BĂRBAT!)

”Moșii de Iarnă” sau ”Sâmbăta Morților” reprezintă un prilej de pomenire a celor care nu mai sunt printre noi. Din câte se pare, această tradiție se respectă cu sfințenie în familia renumitului interlop Fane Spoitoriu. Mai mult decât atât, văduva acestuia, Elena Ion, și fratele lui Fane, Migdal, au profitat de această ocazie și au organizat parastasul de patru ani.(NU RATA: BREAKING NEWS. VEDETA CARE A FĂCUT SENZAȚIE LA ANTENĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ! INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini savuroase de la pomana de cinci stele a legendarului interlop.(NU RATA: SE REPETĂ CAZUL CIOACĂ! FAMILIA CRIMINALULUI DIN CHITILA A CERUT TUTELA MINORILOR CRESCUȚI DE BUNICA MATERNĂ!)

Weekendul trecut, prietenii și rudele acestuia s-au strâns, cu mic cu mare, la locul de veci al interlopului din Cimitirul Bellu. După ce au asistat la ceremonia religioasă, văduva controversatului afacerist, Elena Ion, și Migdal, fratele răposatului, au împărțit nevoiașilor mai multe pachete ”calificate”, ce conțineau preparate culinare pe care Fane Spoitoru le îndrăgea.

Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, a împărțit nevoiașilor mai multe pachete ”calificate”

Opulență la parastasul lui Fane Spoitoru

După ceremonia din Cimitirul Bellu, prietenii și apropiații controversatului afacerist au fost invitați de către doamna Elena și Migdal la restaurantul familiei din zona Pantelimon. Aproximativ 70 de persoane au participat la parastasul de cinci stele. Prietenii și apropiații acestuia au fost tratați cu cele mai bune preparate culinare, dar și cele mai sofisticate băuturi, care îi erau pe plac reposatului. De toată organizarea, dar și de servirea invitaților s-au ocupat văduva și fratele lui Fane Spoitoru.(NU RATA: NUNTĂ + BOTEZUL FIULUI ”LA PACHET” PENTRU CELEBRUL FOTBALIST ROMÂN! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: ”VOM AVEA O SUPER-PETRECERE… SUNT CEL MAI FERICIT!”)

”Așa îi plăcea lui! Era ca un Rege. Am făcut parastasul mai devreme ca să fie toată lumea mulțumită. Să nu mai zică nimeni că e doar cu mâncare de post. Au participat prietenii și apropiații, aproximativ 70 de persoane”, a declarat Migdal, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Opulență la parastasul lui Fane Spoitoru

Copiii interlopului, marii absenți!

Potrivit surselor noastre, marii absenți de la parastasul de patru ani al legendarului interlop au fost chiar copiii acestuia. Niciunul dintre moștenitorii lui Fane Spoitoru nu a fost prezent la pomana organizată de văduva și fratele acestuia. Cei doi fiind singurii membrii ai familiei care s-au ocupat de organizarea parastasului, dar și a ceremoniei funerare.

Vaduva și fratele lui Fane Spoitoru s-au ocupat de organizarea parastasului

Fane Spoitoru a murit în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja.(NU RATA: POLITICIANUL & IUBI MANECHINA AU TOPIT SHOT-URILE ÎN CLUB!)

Ce îi reproşează copiii lui Fane Spoitoru mamei lor vitrege

Văduva lui Fane Spoitoru a intrat în conflict cu fiica ei vitregă la puţin timp după decesul bărbatului. Elena a fost acuzată că nu a păstrat un an de doliu, refăcându-şi viaţa repede, cu un bărbat, în Israel. Mai mult, Claudia, sora ei mai mare şi fratele Fane Jr. au cerut ca mare parte din averea rămasă de la Fane Spoitoru să le revină.

Numai că succesiunea, care părea o simplă formalitate, s-a tot lungit. Claudia a acuzat-o pe văduvă că se împotriveşte succesiunii. Mai mult, că averea lui Fane s-ar duce pe datorii. ”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi, dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”spunea Claudia, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)