Operațiune de salvare contracronometru în Prahova. Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ

Publicat: 10/01/2020 | 15:40

O operațiune de salvare contracronometru s-a desfășurat, vineri după-amiază, în județul Prahova. Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la rețeaua de canalizare. (VEZI ȘI: MUNCITOR ÎNGROPAT, LA PATRU METRI ADÂNCIME, DE UN MAL DE PĂMÂNT, ÎN TELEORMAN)

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, muncitor la rețeaua de canalizare în localitatea Dumbrăvești, a fost surprins de malul de pământ. Omul a rămas captiv până la genunchi. La fața locului au fost mobilizate patru echipaje de stingere, unul de prim-ajutor, unul de descarcerare și un container multirisc.

Medicii îi acordă primul ajutor

Bărbatul a fost scos de pompieri, conștient și cooperant. Medicii îi acordă în aceste momente primul ajutor. Bărbatul a suferit traumatism de bazin, toraco-abdominal și traumatism de membru inferior stâng. (CITEȘTE AICI: UN BĂRBAT DIN MUREȘ ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL ÎNTR-UN MOD GROAZNIC)

Polițiști s-au deplasat la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul. Și inspectorii ITM fac verificări pentru a vedea dacă s-au respectat normele de legislație a muncii.