Ombladon, în doliu. Fratele și tatăl rapperului au murit după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Gestul făcut de cântăreț pe Facebook

Publicat: 16/04/2021 | 13:43

Dublă dramă în familia lui Ombladon: fratele și tatăl rapperului au murit după ce au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Surse din anturajul controversatului artist au dezvăluit informațiile triste și au menționat că el nu și-a dorit să se afle despre cele două decese. Azi, colegul de trupă al lui Cheloo și al lui FreakaDaDisk a publicat o piesă care îi aparține.

Ombladon, în doliu după moartea fratelui și a tatălui care s-au luptat cu SARS-CoV-2

Bogdan Ionuț Păstacă, așa cum se numește în buletin Ombladon, este îngenuncheat de moartea fratelui său, dar și de cea a tatălui, relatează fanatik.ro. Traumele s-au produs la scurt timp după ce el a împlinit 42 de ani; ziua lui de naștere a fost pe 6 aprilie.

În single-ul “Nu mi-e frică”, lansat în 2019, rapperul le-a dedicat câteva versuri părinților săi. În copilărie și tinerețe, artistul le-a adus multe situații delicate acestora.

“Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească” sunt trei dintre ideile care se regăsesc în mesajul melodiei “Nu mi-e frică”.

Gestul făcut de Ombladon pe Facebook

Astăzi, după ora prânzului, cunoscutul rapper a distribuit pe contul său de Facebook o melodie mai veche, iar alegerea lui i-a pus pe unii dintre fani pe gânduri, Este vorba despre piesa “Indiferența”, lansată în urmă șapte ani și opt luni – puteți să ascultați versurile imediat ce veți da play la clipul de mai jos.

Vezi și: EXCLUSIV | “Băiatul dur” este, de fapt, mieluşel. Soţia l-a “îmblânzit” pe Ombladon, iar noi avem dovada!

Sursa foto: Facebook