Olivia Steer, postare halucinantă: „Nu înțeleg de ce românii ar fi atât de proști! Vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus!”

Publicat: 05/06/2020 | 07:53

Olivia Steer nu mai are nevoie de prezentare, fiind cu cunoscută drept o aprigă militantă ani-vaccinare. Soția lui Andi Moisescu a lansat, de curând, o nouă teorie, șocantă pentru mulți. A făcut-o pe pagina de socializare.

CITEȘTE ȘI: OLIVIA STEER DĂ LOVITURA DIN NOU, DUPĂ UN AN DE ABSENȚĂ ÎN ONLINE! CE SPUNE VEDETA DESPRE COVID-19: ”ÎN VREMURI COMPLICATE, VINE VREMEA SĂ…”

Nici mai mult, nici mai puțin, Olivia este de părere că vaccinul anti-gripal ar putea fi cauzator chiar de…coronavirus! ”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Postarea Oliviei a venit în contextul în care premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

De asemenea, Olivia Steer a reacționat la știrea că jucătorul de tenis Novak Djokovic se opune vaccinări obligatorii și a distribuit pe pagina ei anunțul făcut luni.

Olivia Steer, declarații halucinante depre coronavirusul lui Cataramă

Olivia Steer a ieșit, din nou, în față cu o declarație surprinzătoarea. Soția lui Andi Moisescu i se alătură lui Viorel Cataramă, după ce acesta a susținut că își dorește să fie contaminat cu virusul COVID-19 pentru a demonstra că toată agitația provocată de coronavirus este gratuită.

Recent, Viorel Cataramă s-a expus conștient și voluntar riscului reprezentat de noul virus pentru a demonstra că „falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale a fost o mare eroare”. Deși intenția acestuia a stârnit revoltă în rândul majorității, se pare că există și oameni care îi susțin inițiativa, iar printre ei se află și Olivia Steer.

NU RATA: CU CE ÎȘI HRĂNEȘTE OLIVIA STEER BĂIEȚII ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: „UN PRÂNZ MAI MULT VERDE”

”Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris soția lui Andi Moisescu, pe rețelele de socializare.