Olivia Steer, ironii și înjurături din partea lui Florin Călinescu, la Românii au Talent: „ Măi, Moisescu, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva…?!?”

Publicat: 26/04/2021 | 22:53

Florin Călinescu a fost, din nou, în centrul atenției emisiunii Românii au Talent, ediția de luni seară, după ce și-a luat colegii din juriu, pe Smiley și apoi pe Andi Moisescu.

În timpul unei pauze între reprezentanțiile concurenților, actorul a simțit nevoia să îi adreseze lui Andi Moisescu o întrebare destul de indiscretă.

Actorul se îndoiște de faptul că ar fi cu adevărat raw-vegană, motivând că este imposibil să trăiești dacă ai un regim alimentar ca al Oliviei.

Având în vedere că discuția a avut loc în spirit de glumă, cei doi jurați de la Românii au Talent s-au amuzat, iar Andi i-a promis că de acum înainte o va verifica pe nevastă, pentru a se convinge dacă își păstrează ori ba cu sfințenie regimul.

Discuția care a avut loc, în direct la TV

Andra: „Chiar dacă acum o să li se pară nedrept, o să se vadă pe TV și o să realizeze.”

Florin Călinescu: „Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, în p*$%?”

Andi Moisescu: „Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.”

Florin Călinescu: „N-ai cum din clorofilă să stai în picioare, în p%$& Eu zis că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.”

Andi Moisescu: „Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?”

Florin Călinescu: „Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.”

Andi Moisescu: „Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice.”

Florin Călinescu: „Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?”