Olimpia Melinte, actrița din Vlad se bucură de izolare alături de cel mic! „La noi acasă, în bula noastră, e liniște și pace, iar Sasha e tare fericit că putem sta împreună”

Publicat: 19/03/2020 | 17:07

Actorii din serialul „Vlad” au luat o pauză de la filmări, din cauza epidemie de coronavirus, ce a ajuns și în România. După ce au părăsit platourile de filmare, aceștia au mers acasă și au ales să petreacă mai mult timp cu familia lor. La fel a făcut și Olimpia Melinte care își petrece izolarea la domiciliu alături de fiul ei Sasha.

Actrița a ales ca din toată această situație să extragă lucrurile bune și să vadă partea plină a paharului.  Vedeta se relaxează și se  bucură de mica vacanță, pentru că în ultima perioadă a muncit destul de mult. (CITEȘTE ȘI: CE SPORT EXTREM FACE OLIMPIA MELINTE, ACTRIȚA ROȘCATĂ DIN SERIALUL PRO TV VLAD)

 „Da, îmi fac griji pentru ceea ce se întâmplă în toată lumea, am emoții în legătură cu țara noastră și cu numărul de persoane infectate, sunt cu gândul la medicii care stau zilele astea în spitale, parte dintre ei sunt și din familia mea. Așa că n-am cum să nu trec prin momente grele, dar la noi acasă, în bula noastră, e liniște și pace, iar Sasha e tare fericit că putem sta împreună.

Avem multe teme de făcut de la grădiniță, zilnic facem orele de engleză și germană, la indicațiile educatoarelor lui, dar pe lângă asta încercăm să descoperim lucruri noi. De exemplu, zilele trecute am făcut exerciții de pilates împreună, ceea ce a fost un spectacol în sine! Jucăm ascunsa în fiecare seară prin casă, acesta a devenit deja ritualul nostru de seară.

De asemenea, am descoperit pe site-ul celor de la NASA un program făcut pentru copiii care stau acasă în această perioadă și învățăm cu bucurie lucruri noi despre spațiu, jucându-ne în același timp. Gătim împreună, jucăm fotbal pe terasă, am plantat flori și ne pregătim să vedem seria completă Stars Wars, pentru că Sasha își dorește de foarte mult timp să facă asta și în sfârșit…avem timp!”, a spus actrița.