Olimpia Melinte a născut: “O iubesc până la Lună și înapoi”. Actrița din serialul Vlad a prezentat-o întregii lumi pe mica ei prințesă

Publicat: 22/04/2021 | 10:40
Olimpia Melinte a anunțat vestea mult așteptată de apropiați, dar și de fani! A născut-o pe mica ei prințesă, iar în această dimineață, ea a prezentat-o întregii lumi. Imaginea emoționantă postată de actrița din serialul “Vlad” a fost însoțită de o declarație de iubire, scrisă în limba engleză.

Olimpia Melinte a născut o fetiță

În vârstă de 34 de ani, Olimpia Melinte a adus pe lume o fetiță sănătoasă și superbă, după ce ieri dimineață, a mers la spital pentru că începuse să aibă contracții de marți seara. Copleșită de emoții, proaspăta mămică a decis să împărtășească unul dintre primele momente din viața fiicei pe care o are cu soțul său, Luca Constantin.

După cum puteți observa în colajul de mai jos, vedeta a notat pe prima imagine cu bebelușa următoarele mesaje: “O iubesc până la Lună și înapoi!”, “Momente magice, când două inimi sunt grijulii” și “Momente magice, amintiri”. Sasha, fiul vedetei, este nerăbdător să își cunoască live surioara și să o îmbrățișeze.

Olimpia Melinte a publicat prima imagine cu fetița ei, după ce ieri dimineață, la ora 07:11, ea era în drum spre spital, pentru că începuse să aibă contracții de marți seara © Instagram Stories

Te-ar putea interesa: Ce sport extrem face Olimpia Melinte, actrița roșcată din serialul Pro TV Vlad

Olimpia Melinte și Luca Constantin au un băiat și o fată acum

Îndrăgita actriță și soțul ei au o poveste de iubire care a început în urmă cu mai bine de un an. Ei se consideră norocoși de când au aflat că în familia lor va veni o surioară pentru Sasha.

“Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui: «Nu» – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa –, atunci, iubirea moare”, a declarat actrița, relatează playtech.ro.