Olimpia Melinte a ajuns la spital și a fost preluată de medicul care i-a monitorizat sarcina: “Au început contracțiile”. S-a fotografiat cu burtica în toată splendoarea

Publicat: 21/04/2021 | 14:11

La câteva ore după ce a început să aibă contracții, Olimpia Melinte a mers la spital și a fost imediat preluată de medicul care i-a monitorizat sarcina. Ulterior, actrița din serialul “Vlad” s-a fotografiat în salon și burtica de gravidă în care a crescut prințesa sa i se vede în toată splendoarea. Ea și soțul său, Luca Constantin, mai au un băiat: pe Sasha care are 6 ani.

Olimpia Melinte, mamă pentru a doua oară

În vârstă de 37 de ani, îndrăgita artistă se pregătește să își cunoască fetița; ea este monitorizată în prezent de cadrele medicale ale spitalului în care a ales să nască al doilea copil. Olimpia Melinte și-a rugat apropiații și fanii să îi transmită multe gânduri pozitive în următoarele ore. Dana Rogoz, Feli și Geanina Ilieș se numără printre vedetele care i-au lăsat câte un comentariu la postare, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

“Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.

De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! ❤️ #mothertobe #babygirl #onherway”, a scris viitoarea mămică la descrierea imaginii de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Află și: Băiețelul Olimpiei Melinte vrea un frățior pe care să-l cheme Modric! Cum îl va păcăli actrița din serialul Vlad cu ajutorul Adelei Popescu

Olimpia Melinte, sfaturi pentru un mariaj fericit

Olimpia Melinte și soțul ei, Luca Constantin, sunt împreună de mai bine 10 ani.

“Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel. E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui: «Nu» – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa –, atunci, iubirea moare”, a declarat actrița, relatează playtech.ro.

Citește și: Ce sport extrem face Olimpia Melinte, actrița roșcată din serialul Pro TV Vlad

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories