Olga Verbițchi, îngenuncheată de moartea bunicului ei: “M-am trezit plângând și aș fi vrut să fie un vis”. Câștigătoarea de la X Factor i-a adus un tribut emoționant | VIDEO

Publicat: 18/12/2020 | 18:46

Olga Verbițchi și rudele sale traversează o perioadă extrem de delicată… Bunicul care a crescut-o pe talentata artistă a încetat din viață, iar această traumă a îngenuncheat-o. Câștigătoarea sezonului 6 de la “X Factor” i-a adus mai multe tributuri pe social media, iar într-una dintre filmări, ea a izbucnit în lacrimi.

Bunicul artistei Olga Verbițchi a murit

Olga Verbițchi a aflat azi-noapte că bunicul ei a părăsit această lume și a împărtășit public tragedia care s-a abătut asupra familiei sale. Cântăreața de peste Prut avea o relație specială cu bunicul ei, iar decesul acestuia i-a provocat răni adânci în suflet. Potrivit mărturiilor sale, a adormit plângând, iar când s-a trezit, nu și-a putut stăpâni lacrimile… Într-un mesaj publicat astăzi, vedeta și-a rugat bunicul să o ocrotească atât pe ea, cât și pe cei dragi și a vorbit despre cât de mult își dorea acesta să o vadă în rochia albă de mireasă.

“Am adormit pe perne umede azi-noapte și m-am trezit plângand la fel ca ieri… aș fi vrut să fi fost ăsta un vis sau un film, ca să știu că, atunci când se termină, fug spre bunelu și stăm la o vorbă în grădină, să-mi arate stupurile de albine și vița de vie, să vorbim despre cât de mândru e de noi și cât așteaptă nunta mea și a lui Dragoș… măcar ale noastre, cel puțin..

Bunelu ne-a crescut și ne-a învățat de toate.. am dat oile în strungă, am muls vaca, am fost la cireadă… am învățat să cântăm, să sărbătorim și să păstrăm tradițiile. De mic copil, am spus că cel mai mult mi-e frică de ziua asta, în care îmi pierd bunicul sau bunica… și nu m-am gândit că totul va fi atât de spontan și atât de repede… Bunelu, te rog, stai lângă noi, eu știu că tu ne vezi și că încerci să fii aici! Noi te iubim și faptul că ai plecat, a luat din toți noi câte o bucată imensă care sper că îți va crea o lume undeva, unde ai pace! love u pops till the moon and back and till the other galaxies and back (n.r.: Te iubesc, tataie până la lună și înapoi și până la celălalte galaxii și înapoi)…”, a scris artista într-o postare făcută azi pe contul ei de Instagram.

Câștigătoarea de la X Factor,  tribut emoționant pentru bunicul său

Într-o înregistrare urcată atât pe pagina de TikTok, dar și pe cea de Instagram, îndrăgita cântăreață i-a adus un tribut emoționant bărbatului care a crescut-o și a educat-o. După cum puteți observa în clipul de mai jos, la un moment dat, Olga Verbițchi izbucnește în lacrimi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flower-power (@olgaverbitchiofficial)

Nu rata:  Olga Verbițchi, surprinsă la mormântul lui Cătălin Caragea, concurentul de la Românii au Talent care s-a sinucis. Avem mesajul controversat și imaginile sfâșietoare pe care vedeta le-a șters

Pe o imagine urcată pe Instagram Stories, câștigătoarea “X Factor” 2016 a transmis următoarele declarații: “Dacă am făcut planuri cu tine în viitorul apropiat, nu pot să mă mai țin de ele. Am un deces în familie, dar sunt prea mulți oameni cărora să le cer scuze, de aceea bag un story. Aveți grijă de voi, să ne întâlnim cu bine”.