Ofițerul MAI de la Gerota, care a infectat peste 60 de persoane, comportament scandalos cu medicii: „Răspunde cu marș”

Publicat: 18/03/2020 | 11:32

Ofițerul MAI de la Gerota, care a transmis coronavirusul la peste 60 de persoane, dintre care 30 cadre medicale, are un comportament de-a dreptul scandalos în spital. Deși a generat panică și a făcut foarte mult rău, acesta este de părere că nu a greșit cu nimic. 

Peste 60 de persoane au fost infectate cu coronavirus de ofițerul MAI de la Gerota, iar dintre acestea, 30 sunt cadre medicale. Aflat la spital, polițistul nu are cel mai politicos comportament cu medicii care fac eforturi pentru a-l scăpa de virus și pentru a-l face să se simtă mai bine.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, ofițerul MAI de la Gerota le răspunde medicilor foarte urât și chiar consideră că nu a greșit cu absolut nimic. „Nu consideră că a greșit cu nimic, ba din contră. Nu se simte vinovat nici că a mințit, nici că și-a îmbolnăvit soția, fiul, nora însărcinată și nepotul. Nu este deloc politicos și nu a renunțat la tonul ridicat nici măcar atunci când starea dumnealui s-a înrăutățit puțin. Dacă i se spune să stea liniștit, răspunde cu marș­”, au declarat pentru Impact.ro surse din interiorul spitalului.

Vă reamintim că ofițerul MAI testat pozitiv cu Covid-19 a mințit în legătură cu întoarcerea lui din străinătate, mai exact dintr-o zonă de risc. Acesta fusese plecat în Israel și chiar a dat o declarație pe proprie răspundere, spunând că acest lucru nu s-a întâmplat.

Ulterior, a început să se simtă rău, așa că a fost internat la spitalul Dimitrie Gerota, iar mai apoi tranferat la spitalul Victor Babeș, din București, acolo unde se află și acum.

După ce acesta a fost transferat, spitalul Dimitrie Gerota a fost închis, iar toate persoanele aflate în spital au fost băgate în carantină. Pentru fapta sa, ofițerul MAI s-a ales deja cu o amendă de 4.000 de euro și chiar riscă să stea în spatele gratiilor.