Oficial, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Afaceristul, mesaj public pentru fosta soție: “La mulți ani, iubirea mea” | FOTO

Publicat: 15/06/2021 | 22:31

Oficial, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Neoficial, doar ei știu exact care este stadiul relației lor pe care au început-o la patru luni după ce au semnat actele de divorț în cabinetul unui notar din București. Dovada pentru decizia lor de a-și da încă o șansă poveștii de dragoste este reprezentată de un video publicat în această seară de tânărul afacerist.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Data de 15 iunie este extrem de importantă pentru Oana Roman și Marius Elisei – pe 15 iunie 2014 ei au făcut cununia religioasă, dar și botezul pentru fetița lor lor, Isabela. Iar în urmă cu puțin timp, tânărul afacerist i-a făcut o declarație de dragoste prin care a lăsat să se înțeleagă o veste superbă: el și fosta soție s-au împăcat, fiind deciși să își trăiască viața unul alături de celălalt.

Marius Elisei a încărcat pe IG Story un boomerang în care ciocnește un pahar cu șampanie alături de Oana Roman. Înainte să posteze imaginile, el a notat următorul mesaj: “La mulți ani… iubirea mea. La mulți ani… nouă ❤️❤️❤️”, după cum puteți vedea în poza din dreapta colajului de mai jos.

De altfel, și fosta prezentatoare i-a mulțumit public prin intermediul unei poze de album realizată în ziua nunții, așa cum se vede în colajul de mai jos.

Astăzi, 15 iunie, Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de când s-au căsătorit și au mers să sărbătorească evenimentul într-un restaurant din Capitală © Instagram Stories

Nu rata: Oana Roman își felicită fiica pentru rezolvarea temei la mate: “Bravo, mami!”. Greșeala descoperită printre exerciții | FOTO

La finalul lunii trecute, fiica fostului premier a lăsat impresia într-un interviu acordat la XNS că există șanse de împăcare cu Marius Elisei.

“Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…). Pe 15 iunie, am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”; tot atunci, fosta prezentatoare a vorbit și despre vacanța în trei pe care au avut-o de curând la munte.

Oana Roman a devenit soția lui Marius Elisei pe pe 15 iunie 2014, iar la nunta lor a fost prezentă şi fiica lor. Isabela a venit pe lume pe 21 februarie 2014.

Citește și: Oana Roman, “dependentă” de peruci: “Tot încerc modele”. Cum arată în realitate părul fostei prezentatoare | FOTO

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories/ @eliseimarius & @oanaromanelisei