Oficial. Numărul vedetelor Antena 1 infectate cu noul coronavirus urcă la cinci. Adriana Trandafir, internată la spitalul Matei Balș: „Acum două minute…”

Publicat: 22/06/2020 | 19:01

Adriana Trandafir devine, în mod oficial, a cincea vedetă de la Te cunosc de undeva diagnosticată cu noul coronavirus. Informația apărută pe surse în urmă cu două zile a fost confirmată de de actorul Ion Haiduc pe pagina sa de Facebook.

Vedeta, în vârstă de 64 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus pe platourile de la filmare de la Antena 1. Actrița a fost testată pozitiv la doar după începerea filmărilor.

Citește și: Liviu Vârciu, testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu. Cântărețul a spus ce rezultat a primit de la medici

În acest moment, Adriana se află internată Institutul de Boli Infecţioase Matei Balș, unde primește îngrijiri medicale. Informația a fost confirmată de actorul Ion Haiduc, acesta a mărturisit că a vorbit cu Adriana Trandafir la telefon și că a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Actorul Ion Haiduc confirmă suspiciunile

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul Matei Balş şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc’, a scris, pe Facebook, actorul Ion Haiduc.

Nu uita: Răsturnare de situaţie în cazul lui Marcel Pavel! Nu el a a fost pacientul zero de la Antena 1

După Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, pe lista celor infectați cu COVID-19 se află și Adriana Trandafir. Actrița se află internată în același spital cu colegii ei, unde primesc tratament specific și sunt ținuți sub atenta supraveghere a medicilor.

Dezvăluire incredibilă

Marcel Pavel a recunoscut pe Facebook că a fost diagnosticat de două ori pozitiv cu noul coronavirus! Informația privind spitalizarea cântărețului A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE GÂNDUL.RO și a făcut obiectul unor manipulări și teorii ale conspirației orchestrate de Cozmin Gușă și Ion Cristoiu. În timp ce politicianul vorbește despre „o operațiune Klausilă&Lucovid&Compania”, gazetarul face referiri tendențioase, într-un clip pe YouTube, la materialul prezentat în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Confirmarea oferită chiar de artist, cu privire la diagnosticul său de COVID-19, desființează categoric insinuările lui Cozmin Gușă și Ion Cristoiu!