Oferta Superbet te așteaptă cu supermeciuri de Counterstrike

Publicat: 30/03/2020 | 09:49

Când spun cel mai popular shooter, știm cu toții la ce mă refer, jocul cu care s-au distrat și au crescut generații la rând este acum disponibil și în oferta de pariere Superbet. E imposibil să nu fi jucat cel puțin o dată CounterStrike la îndemnul prietenilor, ei bine, acum ai ocazia să câștigi în baza biletului tău pus pe jocul favorit.

Polițiști sau teroriști, victoria îi alege întodeauna pe cei mai buni, iar tu ai acum ocazia să pariezi pe cele mai tari meciuri de CounterStrike la Superbet. Ai la dispoziție SuperPariuri pentru meciurile tale favorite. Tot ce trebuie să faci este să fii mereu pe fază și să-ți urmezi întodeauna experiența și instinctul când completezi biletul. Deschide cont  și pariază acum la Superbet!

Pune pariu pe numărul de runde!

Meciurile de CounterStrike se termină în momentul în care una dintre cele două echipe câștigă 16 runde, având 30 de la dispoziție. Bineînteles, există șansa să se termine la egalitate, însă se întâmplă destul de rar în meciurile profesioniștilor ! De cele mai multe ori, echipa câștigătoare domină pe tot parcursul jocului. La Superbet ai o SuperOpțiune de pariu pe numărul de runde jucate pe o anumită hartă. Unele echipe se simt avantajate când joacă pe harta favorită, semn ca va fi o victorie clară pentru aceștia și că sunt șanse mari să se joace puține runde. De asemenea, ai o opțiune mult mai ușoară de pariere doar pe rundele câștigate de una dintre echipe. Pariul acesta ține  de experiența și flerul tău de jucător! Vezi aici oferta de pariuri Superbet!

Alege harta câștigătoare!

Exact, oferta Superbet îți pune la dispoziție să pariezi pe câștigătoarea fiecărei hărți. În seriile de jocuri BEST OF FIVE, adică cele două echipe se duelează de 5 ori, ai opțiunea să pariezi pe fiecare hartă în parte. Ca parior și jucător de Counter Strike, știi că harta poate influența meciul în foarte multe cazuri. Jucătorii profesioniști ajunși la gradul de maeștrii pe hărți precum Dust II, Inferno, Office, Train sau Mirage au șanse minime să piardă acasă. Pare greu de crezut însă sunt jucători care știu toate strategiile de atac, apărare și fiecare colt în care se pot ascunde. Astfel de jucători trebuie să fie clar pariul tău când te gândești să pariezi pe câștigul unei anumite hărți.

Pariul clasic e mereu la dispoziția ta!

Ești un jucător și un parior de modă veche? Nu-ți face probleme, din contra, te felicităm ca ai reușit să te menții în propriu stil de pariere. Pentru tine vom pune mereu la dispoziție pariul clasic de (1,X,2) cu cele mai mari cote. Ție îți place să joci la sigur, iar Superbet apreciază asta. Când ești sigur de victoria favoritei tale și vrei să eviți orice surpriză, nu are rost să te complici, joacă pariul clasic și încasează-ți biletul! Nu știu daca știi, dar am lansat și aplicația Superbet. În prezent este cea mai populară aplicație de pariuri sportive din România! Instalează gratuit aplicația Superbet!

Parior devotat sau simplu pasionat de Counter Strike! Superbet îți este alături și te îndeamnă să faci mereu ce simți. Joacă mereu responsabil și alege pariul pe care-l consideri potrivit pentru meciurile tale.