Ochii ți se inundă de lacrimi instantaneu! Ce gest impresionant a făcut o polițistă din București după ce a tras pe dreapta un doctor, care se întorcea de la spital

Publicat: 01/04/2020 | 17:09

Alexandra, o tânără polițistă din București, a făcut un gest impresionant față de un doctor pe care l-a tras pe dreapta în timp ce acesta se întorcea de la spitalul în care lucrează. Povestea scenelor petrecute între cei doi este atât de emoționantă, încât ochii ți se inundă de lacrimi instantaneu când o afli. Între timp, în România, crește bilanțul victimelor noului coronavirus, dar și cel al persoanelor care sunt depistate pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Gestul emoţionant al unui student din Sibiu a devenit viral! Ce mesaje a lipit Adrian Chirciu pe stâlpii din oraş

O polițistă din București, gest impresionant pentru un medic în plină epidemie de coronavirus

Peste patru zile, Alexandra împlinește frumoasa vârstă de 21 de ani, iar superiorii săi i-au făcut o surpriză în avans. Câțiva dintre colegii ei au povestit într-o postare întâmplarea pe care aceasta a trăit-o după ce ieri, a oprit în trafic în zona Unirii din Capitală o mașină, condusă de un medic. În rândurile de mai jos, descoperiți dialogul purtat de agentă cu doctorul pe care l-a tras pe dreapta, dar și cum și-a arătat aceasta respectul față de cel aflat în linia întâi în războiul cu noul coronavirus. După această experiență, tânăra polițistă are un singur regret: doctorul pe care l-a verificat în trafic nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet! Da, este un clișeu (dar merită repetat)… perioadele de criză scot ce e mai rău și urât din oameni, dar și ce este mai frumos.

Află și: GEST ULUITOR| Ce a făcut Albania pentru Italia, decimată de coronavirus: “Nu…” 

“Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic. Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii. Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

«- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.»

«- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.»

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

«- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!»

«- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!»

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet. Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!” este mesajul postat azi pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, România.

Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Nu rata: Gestul emoţionant al unui român pentru cadrele medicale din întreaga lume, aflate în lupta cu noul coronavirus! Ce a scris pe o pancartă atârnată la balcon 

Postarea cu gestul Alexandrei s-a viralizat, iar ea a primit mii de mesaje de felicitare.

Alexandra, o tânără polițistă din Capitală, felicitată de sute de oameni pentru gestul făcut față de medicul pe care l-a oprit în trafic © Facebook
Alexandra, o tânără polițistă din Capitală, felicitată de sute de oameni pentru gestul făcut față de medicul pe care l-a oprit în trafic © Facebook