Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Andra și Cătălin Măruță, mașină de 63.000 de euro

Publicat: 28/02/2020 | 08:59

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cuplurile care se află, tot timpul în centrul atenției. Și asta nu numai pentru că amândoi au carismă și sunt înconjurați, permanent, de admiratori, ci și pentru că – din postura de soț și soție – au demonstrat că… se poate. Andra și Cătălin se înțeleg perfect, sunt părinți fericiți și fac totul pentru ca fiecare zi să se desfășoare conform unor coordonate optimiste.

În ceea ce privește veniturile, Andra și Cătălin Măruță nu au de ce să se plângă. Iar atunci când vine vorba despre mașinile familiei, bineînțeles că eticheta care poate fi pusă este tot ”superlativ”. Cătălin Măruță conduce un Volvo XC90 – al cărui preț ajunge la 63.000 de euro – aceasta fiind mașina de familie a cuplului, potrivit impact.ro. Dar prezentatorul mai deține un Mercedes GLA 200, al cărui preț este de 50.000 de euro. Lui Măruță îi plac mașinile cu herghelii de cai-putere sub capotă, iar de-a lungul timpului a mai condus un Audi Q5 (50.000 de euro), un Range Rover (55.000 de euro) și un Mercedes C 220 (40.000 de euro).

Andra: ”Am mare încredere în părerea lui”

Chiar dacă ultima decizie îi aparține, Andra recunoaște că se consultă, de fiecare dată, cu Cătălin Măruță, și așa s-a întâmplat și atunci când a apărut propunerea ca ea să facă parte din juriul ”Românii au Talent”.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mărturisit Andra, potrivit libertatea.ro.