Oare tatăl ei ce zice?! Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere: „Pentru că sunt o femeie”. Fanii sunt scandalizați

Publicat: 19/12/2019 | 09:46

Cleopatra Stratan ”înflorește” pe zi ce trece, iar fotografiile postate în mediul online întăresc această concluzie. Fosta fetiță care îl aștepta pe Ghiță, la portiță, este acum o tânără foarte frumoasă, părând și lipsită de complexe în ultima perioadă.

O fotografie postată de Cleopatra pe pagina sa de Instagram a dat naștere nu numai unor comentarii laudative la adresa frumuseții vedetei, ci și a unor reacții contrare. ”Because I am a lady????????” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei care a stârnit reacții contradictorii. Mai mult, unul dintre comentarii a fost foarte dur, internautul respectiv considerând că fiica lui Pavel Stratan are… o ”atitudine de escortă”. Însă Cleopatra Stratan spune că pune școala pe primul loc și că nici măcar nu se gândește la… băieți.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a mărturisit Cleopatra Stratan într-un interviu acordat recent.

Tatăl meu nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac”

Vedeta încearcă deja să abordeze un stil vestimentar propriu, care să o definească 100%, iar Pavel Stratan nu are nimic împotrivă, având o încredere foarte mare în alegerile fiicei sale. „Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat artista.

Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere pe Instagram

”Iubitul secret” al Cleopatrei Stratan

Se spune că nu există fum fără foc, iar în ceea ce o privește pe frumoasa Cleopatra Stratan nu poate fi loc pentru excepții. Au existat zvonuri conform cărora tânara cântăreață are o relație ”hot” cu unul dintre colegii de breaslă, mai exact cu Edward Sanda.

Cei doi au lansat câteva piese împreună și au lăsat să se vadă că devin din ce în ce mai apropiați. Pozele postate și întâlnirile dese i-au determinat pe fani să creadă că între ei ar exista chiar o poveste de dragoste. Totuși, Eduard Sanda a ținut să declare că între el și Cleopatra Stratan este vorba doar de o prietenie frumoasă. Atât și nimic mai mult.