Oare cum l-a lăsat Antonia să iasă așa din casă! Cum a apărut îmbrăcat Alex Velea aseară, la premiera filmului 5Gang – Un Altfel de Crăciun

Publicat: 24/12/2019 | 11:53

Excentricul Alex Velea o comite din nou, iar una dintre întrebările care pot fi puse este aceea referitoare la atitudinea… Antoniei. Cum de l-a lăsat să iasă așa din casă? Dar cuplul a arătat, de foarte multe ori că – atunci când este vorba despre ținutele alese pentru diferite evenimente – nimic nu mai poate devenit stânjenitor sau surprizător. Așa că importantă este prezența și, firește, starea de bine a vedetelor.

Antonia și Alex Velea, împreună cu cei doi micuți, au participat la premiera filmului ”5Gang – Un Altfel de Crăciun”. S-au simțit excelent și, bineînțeles, nu au rata ocazia de a se fotografia în fața afișului. Dacă Antonia s-a înfățișat într-o ținută care nu a a pus pe nimeni pe gânduri, afișând și un zâmbet larg de femeie fericită, Alex Velea – la fel de zâmbitor – a surprins la capitolul ”imagine”. Dar, cum se spune, gusturile nu se discută, iar fanii, chiar dacă și-au pus unele întrebări în legătură cu alegerea artistului, au savurat fotografia de familie.

O familie fericită

 

“Visam la Antonia”

Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.
“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.