Oana Zăvoranu vrea copii! Iubitul Alex Ashraf a făcut anunțul: ”Curând!”

Publicat: 03/01/2021 | 15:01

Oana Zăvoranu își dorește să fie mămică, deși, de-a lungul timpului, a spus că nu se vede în această postură. Acum, se gândește că ar fi momentul să aducă pe lume un copilaș pentru prima oară. Alex Ashraf, soțul ei, ar fi în culmea fericirii.

Ce spunea Oana în urmă cu ceva ani? ”Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: CINCI VEDETE VS. OANA ZĂVORANU. CE I-AU CERUT “INFLUENCERIȚELE” ÎN INSTANȚĂ ACTRIȚEI DIN „SACRIFICIUL”)

Oana Zăvoranu vrea copii! Iubitul alex Ashraf a făcut anunțul: ”Curând!”

La rândul lui, Alex spunea că ar vrea să fie tătic în perioada următoare și că mai este foarte puțin până când Oana va da vestea cea mare. ”Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând”, a spus Alex. El a mai adăugat faptul că primul copil, pentru că se pare că îndrăgostiții vor doi, este pe drum și că, în orice moment, vedeta de televiziune va spune că este însărcinată. „Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască”, a mai spus Alex Ashraf.