Oana Zăvoranu, un nou mesaj după ce a recunoscut că i-a scris lui Pepe: ”Contează mai mult decât vă imaginați”

Publicat: 03/01/2020 | 09:54

Oana Zăvoranu le-a transmis un nou mesaj fanilor săi, după ce – fiind cuprinsă de ”sentimente nobile” la final de an – i-a trimis un mesaj lui Pepe. ”Omul Oana a vrut să facă pace”, a mărturisit vedeta, chiar dacă apoi a dezvăluit că fostul soț nu i-a răspuns.

Acum Oana s-a fotografiat alături de soțul său, Alex Ashraf, iar în dreptul fotografiei a scris că tot ceea ce este mai bun ”abia acum începe pentru noi doi”. Oana le-a urat fanilor săi să aibă parte de liniște sufletească, fiindcă este tot ceea ce contează cu adevărat.

Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi. Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A…. și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați ????Love, Oana & Alex ♥️”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

”Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe”

”A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea “Star Magazin” de la Antena Stars.

Oana a dezvăluit că fostul soț nu i-a răspuns la mesajul de Crăciun pe care i l-a trimis. Oana a rămas pe ”panta dezvăluirilor” și a spus că, în trecut, a făcut multe lucruri doar răzbunare, pentru că – la vremea respectivă – ajunsese la concluzia că Pepe i-a făcut mult rău, iar primul său gând a fost să îi răspundă cu aceeași monedă.

“Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai spus Oana Zăvoranu.