Oana Zăvoranu și Mircea Badea, poveste de dragoste și replici acide: ”Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

Publicat: 18/02/2020 | 08:33

Poveștile de dragoste înregistrează, firește, suișuri și coborâșuri, iar uneori ard precum un foc de paie și se sting rapid. Partenerii ajung la concluzia fermă că părerile lor despre viață nu coincid, iar atunci preferă să pornească pe drumuri separate. Rămân amintirile, iar uneori și replicile acide.

Este și cazul a două vedete ”cu nume”, Mircea Badea și Oana Zăvoranu. În urmă cu mai mulți ani s-a vorbit despre o relație fierbinte între cei doi, asta în vremea în care Mircea Badea nu era cu Carmen Brumă, iar Oana Zăvoranu nu avea, încă, o relație cu Pepe. Mircea Badea s-a declarat deranjat de asocierea numelui său cu multe reprezentante ale sexului frumos și a menționat că va acționa în consecință, iar Oana Zăvoranu mărturisea că relația ei cu Mircea Badea – dezvăluită de Răzvan Dumitrescu – a fost una a unor ”prieteni buni”.

”De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”, a spus Mircea Badea în timpul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3.

”Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui…”

Iar Oana Zăvoranu a reacționat, la vremea respectivă.

”Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, declara Oana Zăvoranu, acum mai mulți ani, pentru wowbiz.ro.