Oana Zăvoranu și Alex Arshaf, la un pas de despărțire!

Publicat: 12/12/2020 | 14:48

Oana Zăvoranu și Alex Arshaf au fost la un pas să se despartă. Bruneta avea să dezvăluie, în direct, ce s-a întâmplat. Acum, cei doi sunt nedespărțiți.

La Antena Stars a dezvăluit Oana Zăvoranu ce s-a întâmplat în căminul conjugal. Nu e de dată recentă, ba chiar atunci când cei doi erau la începutul relației. Bruneta a avut atunci de ales între el și alt bărbat. Avea să devină soția lui Alex cu acte în regulă. ”La el am gasit o căldură sufletească imensă, mă suportă, că-s greu de suportat. Am noroc că am un bărbat la fel ca mine. Noi semănăm foarte mult, ne bucurăm foarte mult pentru orice, ca niște copii. Ne-am făcut un tatuaj amândoi. Cursul dragostei noastre nu ne va despărți niciodată”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, la emisiunea „Showbiz Report”. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU DUCE LA ALT NIVEL RĂZBOIUL EI CU „INFLUENCERELE”: „SUNT ZĂVO ȘI MI SE RUPE!”)

Avea să dezvăluie și momentul delicat. Din cauza mai multor neînțelegeri, situația nu a fost deloc bună între ei. „Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a completat Oana.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat în 2017

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului. (VEZI ȘI: „SURORILE TSUNAMI” AU BULVERSAT BOGĂTAȘII PE PLAJĂ CU SILICOANELE LOR!)

”Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.