Oana Zăvoranu și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia

Publicat: 04/08/2020 | 23:43

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile lunii de pe litoral! Oana Zăvoranu și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia. De la găina Iuliei Albu nu s-a mai văzut așa ceva pe scena mondenă de la noi din țară.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sexy și surprinzătoare vedete din showbiz-ul românesc. Atunci când își face apariția în locuri publice, ”Querida” reușete să atragă toate privirile. Așa s-a întâmplat și wekeendul trecut pe litoralul românesc!(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN MAMAIA! SOȚUL N-A PUTUT S-O OPREASCĂ…)

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Oana Zăvoranu pe una dintre cele mai renumite plaje din stațiunea fanion a litoralului românesc, unde vedeta a ales să se relaxeze. Cu mic, cu mare Oana Zăvoranu a descins la plajă. Și nu exagerăm cu nimic când spunem asta. Pentru că vedeta și-a luat și superba pisică, pe care o iubește la nebunie. Micuța felină a avut parte de un tratament aparte din partea soțului vedetei, Alex Ashraf, care părea să fie ”bona pufoșeniei”.

Oana Zăvoranu și-a scos pisicuța pe plaja din Mamaia.

Micuții de pe plajă, dar și adulții din preajma Oanei Zăvoranu au făcut ochii mari atunci când au văzut-o pe Oana Zăvoranu la plajă cu pufoșenia. Cu siguranță, cei mari n-au mai văzut așa ceva de pe vremea când Iulia Albu ieșea la plibare prin Capitală împreună cu găina sa.(NU RATA: OANA ZĂVORANU ȘI MIRCEA BADEA, POVESTE DE DRAGOSTE ȘI REPLICI ACIDE: ”AI UITAT CÂND VENEAI NOAPTEA LA MINE ACASĂ, ÎN DOROBANȚI, DEGHIZAT?”)

Dacă adulții au râs de prezența felinei, cei mici păreau extrem de încântați de animalul de companie al  Oanei Zăvoranu. Șezlongul pe care pisica s-a instalat comod sub supravegherea lui Alex Ashraf a fost asaltat de câțiva micuți ce păreau fascinați de micuța felină aristocrată.

Pisica Oanei Zăvoaranu a atras toți puștii de pe plajă

La un moment dat, soțul Oanei Zăvăroanu a dorit să își facă câteva fotografii mai inedite pe malul mării. Așa că a intrat puțin în apă cu simptica pufoșenie, iar cu ajutorul unor puști, Alex Ashraf a adăugat în albumul familiei câteva poze inedite de la mare.(NU RATA: DE CE A FOST ”CONDAMNATĂ” DE FAPT OANA ZĂVORANU ÎNTR-UN PROCES ȚINUT LA SECRET)

Alex Ashraf, ședință foto cu simpatica felină

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2017

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului.(NU RATA: IMAGINI INTERZISE COPIILOR CU OANA ZĂVORANU ȘI ALEX DIN DORMITOR. FANILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ. FOTO)

”Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

”Querida” plăteşte o avere pentru întreţinerea corporală

La cei 47 de ani, Oana Zăvoranu nu îşi arată deloc vârsta. Vedeta arată incredibil de bine, însă… plăteşte o avere pentru întreţinerea corporală. Bruneta a mărturisit în nenumărate rânduri că nu îi place să meargă la sală, în schimb este abonată la saloanele de înfrumuseţare. Oana Zăvoranu cheltuie mii de euro pe tratamente și poate fi confundată, cu ușurință, cu… o puștoaică de 20 de ani.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.