Oana Zăvoranu s-a pregătit de sărbătorile de iarnă! Cum arată bradul de Crăciun al vedetei?

Publicat: 08/12/2020 | 12:23

Oana Zăvoranu a pus pauză seriei de atacuri la adresa vedetelor românești și a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Vedeta s-a apucat de împodobit iar rezultatul a fost unul spectaculos. Bradul de Crăciun al brunetei este impunător, iar trendul de anul acesta pare să se așeze sub cupola culorilor alb și roz.

Oana Zăvoranu și-a surprins urmăritorii cu pregătirile de sărbători pe care le-a făcut. Aceasta deja a împodobit brandul de Crăciun, iar rezultatul i-a lăsat muți pe internauți. În acest an, Querida a ales să meargă pe un brad artificial, pe care l-a împodobit în două nuanțe. Decorațiunile ales au fost albe și roz, iar rezultatul final unul de excepție. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! VEDETA A DEZVĂLUIT CARE ESTE SINGURA INTERVENȚIE ESTETICĂ LA CARE A APELAT)

Pe lângă brad, Oana Zăvoranu a avut grijă și de ea. Vedeta s-a dichisit și a pozat în cea mai sexy crăciuniță. A îmbrăcat o rochie albă, scurtă, din dantelă, ce îi evidențiază trupul bine lucrat, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale argintii cu toc înalt.

„Pregătesc eu ceva”

În dreptul imaginilor cu bradul de Crăciun, vedeta a scris „Pregătesc eu ceva”, semn că este gata să mai arunce câteva bombe. Cel mai probabil Oana Zăvoranu se referea la noua emisiune pe care urmează să o lanseze în mediul online. Vedeta și-a anunțat fanii că pregătește un proiect special, de care e sigură că o să fie pe placul multora. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU DUCE LA ALT NIVEL RĂZBOIUL EI CU „INFLUENCERELE”: „SUNT ZĂVO ȘI MI SE RUPE!”)

„Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.”, a anunțat Oana Zăvoranu pe contul ei de Facebook.