Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Alex înainte de Revelion. Avem filmarea-dovadă care exclude divorțul!

Publicat: 01/01/2020 | 23:38

O mângâiere pe glezna fină, lucrată la sală, a provocat marea controversă! S-a întâmplat la sfârșitul lui octombrie, anul trecut, iar protagoniști au fost Alex Ashraf și amica lui de antrenament. Soțul Oanei Zăvoranu a fost tandru cu tânăra, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la ”vorbe” de divorț! Ce a spus atunci Oana? ”Ce nebunie?!” Ce-o fi fost, doar ei știu, doar că, acum, CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are filmările începutului de an: Oana și Alex, împreună la mall… Exclus divorț!

Se întâmpla într-o benzinărie din Capitală, la o cafea condimentată cu multe cuvinte rostite de ambele părți. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surprindea palma palestinianului mângâind tandru glezna unei colege de sală, care își întinsese, elegant, piciorul pe scaunul lui. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV. OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Fotografia de la care a pornit controversa: Alex o mângâie pe gleznă pe amica lui de la sală

Iar faptul că, pe rețelele de socializare, cei doi ”oficial” îndrăgostiți nu mai interacționau a condus la posibila bombă a toamnei: s-au despărțit! Oana Zăvoranu a reacționat atunci fără ezitare. A infirmat. ”Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Păi unde trăim, în pădure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a fost replica vedetei.

Oana și Alex, de mână în mall

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are acum imaginile-argument în favoarea Oanei. Vedeta și Alex sunt împreună, iar, cu două zile înainte de trecerea în noul an, au dat o fugă într-un mall din București, pentru achiziții de ultim moment. (NU RATA: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE! ANTURAJUL LOR PARIAZĂ PE ”LOVE AT FIRST SIGHT”)

Îmbrăcați lejer, spre sport, Oana și Alex și-au rezervat o micuță repriză de shopping, chiar în pragul despărțirii de anul 2019. Au ”colindat” câteva magazine, dar Oana avea o țintă, încălțămintea sport. A probat câteva perechi, îndrumată de un vânzător. Se pare că o pereche i-a atras atenția soției lui Alex, din moment ce palestinianul a ieșit cu o sacoșă, în timp ce Oana l-a prins, drăgăstos, de braț. Cei doi s-au ”furișat” pe holurile mall-ului până la parcarea unde își lăsaseră mașina, iar apoi au dat fuga spre casă. Și gata cu zvonurile de divorț!

Imaginea finalului de an: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu divorțează

”Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi. Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A… și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați! Love, Oana & Alex”, avea să fie mesajul Oanei și al lui Alex pe pagina de socializare, cu puțin timp înainte de a intra în noul an.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2016

Oana Zăvoranu s-a cununat, religios, cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit ”jumătatea”. (VEZI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie”, mărturisea Oana Zăvoranu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)