Oana Zăvoranu, o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca: “Marș la coteț, toți din familia asta «bună»”

Publicat: 13/12/2020 | 21:28

Oana Zăvoranu a lansat o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe, dar și a soției acestuia, Raluca. Într-o postare făcută publică, Querida i-a catalogat pe cei doi drept “papagali” și a reiterat ideea potrivit căreia divorțul lor ar fi unul “aranjat”… pentru publicitate. De furia actriței nu au scăpat nici rudele celor doi foști parteneri de viață.

Oana Zăvoranu, un nou atac fulminant la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca

Se pare că Oana Zăvoranu urmărește cu interes evoluția divorțului lui Pepe, fostul ei soț! Dovezile clare în acest sens sunt reprezentate de imaginile publicate de divă în această seară pe Instagram Stories. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, ea a înregistrat un reportaj despre separarea definitivă a Ralucăi de Pepe și a scris trei mesaje acide despre situația delicată a celor doi foști parteneri.

“Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de «surprinși»” sunt primele afirmații făcute de Querida în legătură cu o eventuală împăcare între Raluca și Pepe. Ulterior, Oana Zăvoranu a mai scris următoarele două mesaje: “Scandal de doi lei 50. Acum, brusc, el o să cânte de «împăcăciune» și dragoste! Sursele, de fapt, nu există. «Sursele» sunt ei cu familiile lor, care au luat măsuri că e fomică mare” și “O să aibă și el cu trei concerte mai mult, că oricum e un fâs subiectul ăsta. Da… car avere? Ia marș la coteț toți din familia asta bună”.

Conform unor surse din anturajul fostului cuplu, “bătălia” se dă pentru pe vila cadou de nuntă, un Porsche Macan și un BMW 420D XDRIVE.

Nu rata: Raluca i-a adus lui Pepe fiicele și s-au distrat pe cinste. Artistul le-a surprins pe Maria și Rosa cu daruri și un look nou | FOTO

Raluca Pascu, declarații tranșante după mărturisirile tatălui ei despre divorțul de Pepe

“Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pascu pentru publicația impact.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în divorțul dintre Raluca și Pepe! Ce a spus Ion Pastramă: “Trebuie să mori acolo, dacă e nevoie!”

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

La începutul lunii trecute, mai exact pe 2 noiembrie 2020, Pepe a anunțat că el și Raluca au decis să divorțeze și a subliniat că separarea oficială se va desfășura în cabinetul unui notar. Ei bine, lucrurile între cei doi foști parteneri s-au complicat, iar de curând, când s-a spus că ar fi agresat-o pe mama copiilor săi, el a spus că totul se va muta în instanță.