Oana Zăvoranu o ia la bani mărunți și pe Andreea Bănică: „Tu nu ai probleme”

Publicat: 12/12/2020 | 10:43

Oana Zăvoranu este de neoprit atunci când vine vorba de luat „la mișto” vedetele din showbiz-ul autohnton. După Bianca Drăgușanu sau Mircea Badea, acum a venit rândul Andreei Bănică.

Așa cum probabil unii se așteptau, subiectul glumei îl reprezintă faptul că în pandemie vedetele fac reclame la orice pentru a câștiga niște bani în plus, având în vedere că spectacolele sunt toate anulate.

„De fapt întrebarea se spune: e altceva la care nu ai face reclamă pe barter? Că io zic că îți dau măsline, iar tu nu ai față de una care e și plătită. E clar că dacă ți se dă să faci reclamă la un floc, tu nu ai probleme”, a scris Oana pe Instagram.

De ce s-a hotărât Oana să lanseze aceste atacuri

Actrița din serialul „Sacrificiul” le ia în vizor pe celebritățile care fac reclamă la unele produse și le atenționează pe fetele care care se lasă influențate și cumpără.

Oana a postat sec. ”Au înnebunit toate, iar pe voi cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste «influencere». La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei.

Ce fac eu nu face nimeni, iar, până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.